maanantaina, syyskuuta 28

Maailma on sun

Anteeksi taas tämä pitkä päivitystauko. Viime viikko ja viikonloppu olivat jokseenkin hektisiä, joten en vain yksinkertaisesti ole jaksanut tai ehtinyt tekemään päivitystä. Perjantaina olin baarissa Susannan kanssa ja myöhemmin törmäsin Matteen, jonka seurassa istuskelin siihen asti, kunnes Iiro tuli hakemaan mut.

Lauantaina oltiin Radalle.comin kauden päätöskekkereissä Ahveniston moottoriradalla. Hektinen reissu, minä + neljä miestä, jotka loppujen lopuksi olivat humalassa. Iiro ajoi meidät sinne, minä Tampereelle ja sieltä edelleen Turkuun. Yöllä mentiin vielä Iiron kanssa baariin Matten ja Jimin kanssa. Hauskinta oli kyllä ehdottomasti se, että pääsin ajamaan VR6 Golfia ja VR6 neliveto Passatia. Tuli pieni egoiluolo, kun sai ajaa hienoilla autoilla. Kuitenkin molempina päivinä ehdin kotiin vasta seitsemäksi aamulla ja kirjaimellisesti kaaduin suoraan sänkyyn, kun olin niin poikki.

Yksi asu viime perjantailta duunista:Paita - Shibuya 109
Legginsit - Pieces
Huivi - Synttärilahja Elsiltä
Takki - ZARA
Laukku - Golds infinity
Kengät - Guess

Harmittaa ihan järjettömästi, kun yksi kavereista kaasi autossa vahingossa olutta tuohon laukkuun ja se on käytännössä pilalla, kun hajua ei saa millään pois. :)) En ollut ollenkaan iloinen, voitte vaan uskoa kuulkaa. No - joulukuussa sitten ostamaan heti uusi, koska en kestä ilman Goldsin laukkua. Ne on niin monitoimisia, vaikka en ko. brändin vaatteista tykkää ollenkaan.

Tänään näin Emmaa pitkästä aikaa ja käytiin Skanssissa vähän shoppailees. Teen oman postauksen sitten niille ostoksille. Vaatekoodi oli kuitenkin Cocolulu, pääsin vihdoin käyttämään tuota toppaliiviä ja viime talvena Japanista tuotua pipoa.

Have a nice week girls!


Ei kommentteja :