tiistaina, syyskuuta 22

It's sad to sayPaita-asia - Joku random kauppa Harajukussa
Toppi - GT
Legginsit - GT
Kengät - ZARA
Kaulakoru - Juicy Couture

Ai miksei asukuvia tule useammin? No tota... Asia varmaan selittyy yläpuolella olevien kuvien kanssa. En oikeasti laittaudu tai mitään, jos olen vapaalla ja käyn vain kaupassa tms. En jaksa, koska vapaapäivät on rentoutumista varten.

Tänään tuli taas todistettua se iänikuinen riesa, joka iskee aina eteen kun pitää ostaa takki tai kauluspaita - tällä kertaa se ensimmäinen. Mitä tekee, kun kroppa on kokoa S, mutta rintavarustus kokoa iso M tai L? Toisinaan toivoisin ihan oikeasti, että mittasuhteet olisi kropassa vähän paremmin kohdallaan. Esim. Kunnon vyötärölinja olisi kiva - samoin vähän leveämpi lantio. Lisäksi pari senttiä lisää tähän 158 senttiin ei olisi pahitteeksi. Jäkäjäkä, tiedän, mutta vaatteiden etsiminen osaa olla todella raivostuttavaa. Mutta niinhän se on, että omasta kropasta löytyy jotain valitettavaa aina - kuten kaveri joskus totesi, tissit ei ole ikinä sopivat, aina on liikaa tai liian vähän. Omassa tapauksessa ehdottomasti ensimmäistä. Alkoi vain ärsyttää kun testailin takkeja. Jos se oli rinnan päältä sopiva, niin muualla oli tilaa kaverillekin. Jos se oli muuten sopiva, olisin tarvinnut jonkun korsetin puristamaan rintoja kasaan. Ehkä vaan tyydyn viimevuotiseen ZARAn luonnonvalkoiseen villakangastakkiin, se on ainakin sopiva.Se tuli! Ja voimme päätellä, mitä teen loppuillan. Final Fantasy ja pelaaminen kutsuvat tätä tyttöä tuolla sängyllä. Kun ei takkiostokset onnistuneet, niin ainakin tuo tuli päivääni piristämään.

Jos ette ole vielä kuunnelleet Jasminea, niin suosittelen lämpimästi. Ihan mielettömän hyvä ääni tytöllä ja Sad to say sinkku vakuuttaa ainakin mut.8 kommenttia :

susu kirjoitti...

ihana nintendo<3 ja kiva paita toi valkonen. mitä muuten teet työksesi, kun se on tuolla sivussa ♥-kohdassa? :)

Maria kirjoitti...

susu, kiitos :) Oon töissä vaatekaupassa.

Anonyymi kirjoitti...

olisit iloinen että sulla on tissit ! ;<<<<

+ paitas on hieno

rakkaudella rumatissitönpaska

Hanna kirjoitti...

saitko sä sen mun lähettämän paidan?

Maria kirjoitti...

Hanna, sain mä :) Tuli olisko ollut maanantaina? Mut kuitenkin, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä, että ootko saanut jo ne Ebaystä tilaamas saappaat, joista kirjotit tossa jonkin aikaa sitten? Itte on miettiny samanlaisia, mut eri värisenä ja kiinnostais tietää, onko ne hyvänlaatuset tjtnsp :3

HNNNNN kirjoitti...

Hei kertoisitko mitä matkat maksaa sinne japaniin(vai mihin olit menossa) ja asuminen? :)

Maria kirjoitti...

Anonyymin, sain joo saappaani, en vaan oo pitänyt niitä. No siis - ne on sellaista peruspaskaa keinonahkamuoviviritelmää, joka naarmuuntuu heti, mut 20€:n saappaiksi ihan hyvät. :D

HNNNNN, no matkat riippuu paljon ajanohdasta. Mutta lentoliput on kaikkea väliltä 500-1500€ menopaluuna. Majoitus myös riippuu paljon alueesta ja siitä, missä on yötä. Me vuokrattiin kämppä, sellainen 4 neliön koirankoppi yhteisvessalla, -suihkulla, ja keittiöllä.