maanantaina, syyskuuta 28

Meme vol. 3

Mitä teen: Käyn töissä, matkustelen, hengailen kavereiden kanssa, dataan, pelaan, luen, shoppailen... Teen kaikenlaisia normeja tyttöjuttuja, joita tässä iässä tehdään. Haaveilen siinä sivussa unelmien miehestä ja kämpästä.

Vaatemerkit: Japanilaisista sanoisin suosikikseni Cocolulun ja Liz Lisan. Kaksi täysin erilaista tyyliä, mutta fiiliksen mukaan kun pukeudun, niin molemmat iskevät. Lisäksi jotkut random pikkumerkit ovat kivoja, en oikeastaan osta vaatteita merkin vuoksi, vaan sen vuoksi, miltä ne näyttävät.
"Perus"vaatteista tykkään Rosebulletista, Juicy Couturesta ja Super Drysta.

Kosmetiikkamerkit: Ei mulla varsinaisesti ole suosikkeja, ostan sitä, minkä olen todennut hyväksi. Meikkipussista löytyy kaikkea väliltä H&M - Dior. Olen kuitenkin kokenut Cliniquen luomivärit, Maybellinen ripsarit ja meikkivoiteet sekä Make up storen rajauskynät ihan voittamattomiksi.

Tavara jota ilman en voi elää: Kännykkäni

Luen: Historiallisia romaaneja, kaunokirjallisuutta noin niin kuin yleensä, muotilehtiä (Elle, Vogue) ja japanilaisista eggiä ja Jellyä.

Kuuntelen: Rockia, poppia, dancea, teknoa... Vidollia, Sadieta, PMMP:tä, SMG:tä, White liesia, Placeboa, 2NE1:stä, Big Bangia... Oon musiikin suhteen kaikkiruokainen.

Ketä ihailen: Ihmisiä, jotka osaavat olla oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa.

Tyyli: Gyaru ja lolita, vaikutteita sieltä, täältä ja tuolta.

Tykkään: Materiasta, vaatteista, muodista, matkustelusta, ystävistä, vapaapäivistä, syksystä, bailaamisesta ja itsestäni (siis ei mitenkään omahyväisessä mielessä, on vain kiva olla sinut itsensä kanssa)

Inhoan: En oikeastaan tiedä? Grillimakkaraa. :D Gin lemonia... En mä tiedä, en ole sellaista tyyppiä, joka inhoaa helposti mitään. Voin ärsyyntyä ja nauraa asioille, mutta en mä suoranaisesti vihaa mitään. Enemmän otan asiat läpällä.

3 kommenttia :

Lucia kirjoitti...

Jaan inhosi Gin Lemoniin, hyi hele....... En käsitä miten kykenin juomaan sitä joskus nuorempana _aina.

DaDa kirjoitti...

etkö sä opiskele, vai onko mulla menny jotain ohi? :D entä asukko omassa kämpässä? ja ootko joskus opiskellu jotain, jos siis nyt et?

kyselen näitä vaan koska ite en oo opiskellu ysin jälkeen ja kaikki pitää sitä niin kummallisena,vaik hyvi mä pärjään.......

Maria kirjoitti...

Lucia, sama juttu :D Mutta eräiden sattumusten kautta se halu juoda sitä jotenkin kummasti katosi :D

DaDa, en opiskele tällä hetkellä mitään, mutta vuodenvaihteen jälkeen olis tarkoitus mennä aikuiskoulutukseen ja muuttaa omilleen. :) Mut tosiaan, olen ollut 2 vuotta amiksessa ja 2 lukiossa, eikä kumpaakaan siis ole suoritettu loppuun asti.