sunnuntaina, tammikuuta 31

Must haves ft. Shibuya 109 online shop

Ulkona on puoli metriä lunta, mutta mä virittäydyn kevääseen katselemalla nettikauppojen ihania kevätvaatteita ja lehtien juttuja. Ehkä se kevät sieltä vielä tulee, kun tarpeeksi paljon toivoo! Talvi on kiva asia, paitsi nyt, kun joudun töiden takia olemaan paljon ulkona ja pakkasta on ollut se 15 astetta - pikkupakkanen olisi inhimillisempi ja huomattavasti mukavampi juttu.

Kivojen ja nättien juttujen katselu on hauskaa nyt myös sen takia, että mulla ei oikeasti ole ollut ikuisuuteen taas syytä laittautua - vaatteet on työvaatteet tai tallivaatteet :D

Lähinnä mun sisäinen kenkä- ja laukkufriikkini on tällä hetkellä enemmän kuin hengissä ja itken verta kaikille ihanille korkkareille, joilla ei täällä ole mitään käyttöä vielä. Olenko ainut, jota korkojen kopina oikeasti ilahduttaa? Tulee paljon tyttömäisempi fiilis heti kuin matalapohjaisissa kengissä.
Hope so alkaisin saamaan pakettejani pikku hiljaa niin olisi muutakin postattavaa kuin ne jutut, joita kuolailen kun ei muutakaan tekemistä ole. Toistaiseksi saatte kuitenkin tyytyä näihin.

Hauskaa alkuviikkoa kaikille!

♥ Maria

10 kommenttia :

criztinita kirjoitti...

I love everything! Nice selection! <3

I follow u, i love g*u!

Maria kirjoitti...

criztinita, thank you! ♥

Véronique Eve" kirjoitti...

i want the silver boots *__*

LovelyKimi kirjoitti...

nice selection !!! you so very cute!!

inkku kirjoitti...

Mullakin on paljon naisellisempi fiilis korkkareissa, mutta en kauheesti jaksa käyttää niitä kun hypin kaikkialla metsissä :D

Noi pinkit tos keskellä on kyl ihanat *U*

Anonyymi kirjoitti...

Uah noi punaset korkkarit! * -- * tulee niin mieleen minni hiiri!
Must have ; _ ;

Anonyymi kirjoitti...

etkö kerro japanin matkastasi enempää? olen pitkään odottanut laajempaa postausta siitä, mutta ehkä käsittelitkin aiheen läpikotaisin?

Maria kirjoitti...

Kyllä mä kerron siitä lisää heti, kun on vain aikaa ja fiilistä kirjoittaa kunnon postaus, mihin kokoan luultavasti kaikilta kolmelta matkalta juttuja, joista en ole vielä kirjoittanut :)

rosa kirjoitti...

mua ilahduttaa korkoken kopina..ja noi kengät ;O; taidan kuolata loppupäivän

Ulricke Alette kirjoitti...

Indeed nice selection! Specially the silver boots *^^*