torstaina, tammikuuta 21

Online shopping - H&M

Pitkästä aikaa löysin Henkkamaukasta jotakin tilattavaa ja pääsin jopa siihen pisteeseen, että ihan oikeasti tilasin ne! Toivottavasti paketti vaan tulis pian ja vaatteet vastaisi odotuksia, koska valitettavan usein on käynyt niin, että todellisuus on ollut jotain ihan muuta kuin kuva. D: Mut niin se on toisaalta aina riskinä, kun netistä tilaa.Korkkarit 19,95€
Tunikapaita 24,95€
Farkut 39,95€
Alusvaattee 6,95€ - 12,95€

Periaatteesta en koskaan kuvaa alusvaatteita blogiin, en ees Cocon alushousuja, mutta noi oli niin hirveän söpöjä, että oli pakko! Ja H&M on viimenkin tajunnut tehdä rintsikoihin koon 75D - iso edistysaskel!
Mut pakettia odotellessa, haluun noi farkut, korkkarit ja kevätkelit, koska mulla on ehdottomasti visio yhdestä asusta, mitä vielä ei voi käyttää kuin ehkä baariin mennessä. Jos nyt vielä joskus nokkani ulos työnnän.


Kävin tänään tekemässä sellaisen pikavisiitin Tampereella. Jäi harmittamaan ihan järjettömästi, etten ostanut sittenkään sieltä Guessin farkkuja, kun Spirit storessa oli alessa. Oonko mä ainut, jolla on hirveitä vaikeuksia löytää istuvia farkkuja? Matalalanteiset on aivan järkyttävät ja sellaista hiukan korkeampaa vyötärömallia saa etsiä kissojen ja koirien kanssa, eikä silti löydy. Istuvat, siniset farkut suoralla lahkeella olis jees ja tänään löysin sellaiset, mutta kun 120€ jopa niistä täydellisistä housuista oli vähän liikaa.

Tekis mieli rantata vaikka mistä, aloittaen Suomen miestarjonnasta ja päätyen mustien korkokenkien metsästykseen, mutta taidanpa vetäytyä nukkumaan.

♥ Maria

PS. 192 lukijaa! Kiitos

3 kommenttia :

inka kirjoitti...

Kannattais käydä chekkaamassa Cheap Mondayn farkkuja! Niillä on kai ainkain kolmea eri vyötärökorkeutta ja yksi on just täydellinen medium. Saa esim. Helsinki 10stä :D

Maria kirjoitti...

inka, ei sovi mulle päälle, kokeiltu on, mutta kiitti vinkistä :D

Anonyymi kirjoitti...

oon huomannu et onlyn farkut istuu joka perseelle :DD