keskiviikkona, tammikuuta 13

Pics

Kuvailen niitä ostoksia heti, kunhan vain kerkeän. Oon huomenna lähdössä Ruotsiin, joten saatte taas odottaa muutaman päivän... Mutta tässä olis nyt kuitenkin kuvia Tokiosta sen verran, mitä koen aiheelliseksi postata, kun oon jo kaksi kertaa aiemmin laittanut kuvia matkoilta. Jotenkin ei vaan keksinyt enää mitään kuvattavaa, joten kuvasaldo oli aika säälittävä. :DMesta missä asuttiin oli Nakanossa silleen 5min kävelymatkan päässä Nakanon asemalta. Voin kertoo et oli aika luola, mut en valita sen enempää. Sisävessa olis toki ollut plussaa ja silleen, mut pärjättiin tuolla hyvin. Meidän ulko-ovi on tuossa tokassa kuvassa portaiden yläpäässä oikealla puolelle oleva ovi. Tossa pyörien takana menee portaat alakertaan, missä asui Yoshi ja siellä oli kans suihku + kylppärilavuaari jonka ääressä koettiin monet eeppiset hetket aamuisin.Talossa ei tosiaan ollut mitään lämmitystä, et ton halogeenilämmittimen kanssa kärvisteltiin. Oli muuten aika hiton kylmä. Toi oli ekana aamuna siellä, kun koko kämppä oli ollut kylmillään ties kuinka kauan ja se myös tuntui. En oo varmaan ikinä palellut noin paljon.

Leikin vapaudenpatsasta!

Käytiin Hard Rock Cafessa syömässä samalla, kun haettiin niiden kaupasta tuliaisia. Oli muuten ehkä yksi maailman kuumimmista tarjoilijoista töissä siellä ja Cosmopolitanit oli ehkä maailman pahimmat. Onneks Tiia tarjos! No ei, mä ostin meille juotavat kentällä kun odotettiin lentoa Ranskaan, joten kuitattiin se noin.♥ Maria

3 kommenttia :

rosa kirjoitti...

ooo aivan ihania kuvia! koko ajan vaan matkakuume kasvaaaa

Anonyymi kirjoitti...

nyt mä teidän miltä näyttää kun yrittää tunkea itseänsä liianpieniin vaatteisiin sori mutta ei hirveen kaunista katsottavaa.

Stilleto kirjoitti...

it's great to show your pictures from japan, I love this country but I dont go there. and you're very cute on the pictures, your style rocks!