perjantaina, tammikuuta 22

New hair color ft. JELLY

Oon niin kyllästynyt tähän epämääräisen ruskean sävyyn, mikä mulla on ollut päässä jo yhden ikuisuuden, joten päätin, että ensi viikolla hankin sen uuden hiusvärin ja värjään nämä joksikin aivan muuksi kuin nyt. Muutenkin omat hiukset on aika kamalassa kunnossa, kun on juurikasvua, vähän haalistunutta väriä ja sit epämääräisen värisiä latvoja. Onneksi se kuivien hiusten ongelma ratkesi leikkaamalla ne pois, mutta väriongelma on yhä edelleen läsnä.

Poimin uusimmasta JELLYstä pari sellaista väriä, mistä itse tykkäsin ja mitä voisin ajatella omaankin päähäni. Mitä mieltä te olette, mikä olisi paras?
Tänään on suunnitelmissa baareilua, jos tuonne pakkaseen uskaltaa ja mulla on vaatekriisi, jota menen selvittämään nyt! Hauskaa viikonloppua kaikille.

♥ Maria

8 kommenttia :

Suterra kirjoitti...

Noi kaks vikaa sopis sulle mun mielestä hyvin :---) !

ida kirjoitti...

nuo ekat hiukset *u* !!!

tuo väri on just niin perfect et haluisin itsellenikin.

Anonyymi kirjoitti...

..hmm toi ensimmainen vari pyoristaa hirveesti kasvoja jos sita ei jaksa laittaa kunnolla joka paiva. Toisessa on kivasti potkua, mutta kolmas vetoaa kylla minuun parhaiten. Se on tyylikkain eika nayta halvalta jos ymmarrat mita nyt koitan selittaa :D Kunhan muistat viela kayttaa kiiltoa lisaavia tuotteita niin kolmas on jumalainen! <3

Anonyymi kirjoitti...

musta tuo alin kuva, tummat olis kivaa vaihtelua :D mut toisaalta jotkut kaksiväriset hiukset kävis hyvin !

Anonyymi kirjoitti...

toi kolmas *w* ois ihanat !

bubble-wrap kirjoitti...

Kolmas, ah *-* ja voisin kuvitella sen sun päähän :D

Anonyymi kirjoitti...

tokat :>>

Cherries kirjoitti...

Toi keskimmäinen näyttäis hyvältä! Mut sä oot niin vaalee et toi vika korostais sun vaaleutta. Ja toi tumma väri pyöristäis sun kasvoja ihan hirveesti.