sunnuntaina, tammikuuta 24

New lensesPaita - Japanista
Legginsit - Spirit store
Kengät - 109 (Esperanza)
Korut - Paris Kid's & Juicy Couture


Sain tällä viikolla viimein hommattua uudet piilarit vanhojen ruskeiden tilalle, joihin olin jo niin kyllästynyt, ettei tosikaan. Tällä kertaa otin mustat special circle -linssit, jotka siis jättää oman silmän väriä näkyviin ja mun mielestä ainakin on hirveän söpöt. Tosin perjantaina baarissa eräs hurmaava miespuolinen henkilö kysyi, että oonko hapoissa vai mikä mun silmiä vaivaa - tosin se käsitti kaikki japanilaiset katutyylit animena, joten en jaksanut vaivata päätäni sit selittämällä yhtään mitään.

Mun mielestä ainakin nuo tekee silmistä söpöt ja sopii mulle paremmin kuin ne ruskeat, mitä aiemmin pidin. Seuraavaksi ajattelin hankkia violetit! Mistä kaikkialta ihmiset tilailee/ ostaa piilareitaan?

♥ Maria

14 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

The lighting on your hair makes me miss my old hairstyle so bad!
Love the lenses, what brand is it?

Kati kirjoitti...

Noi on kylla tosi kauniit linssit! Mustat tekee aina silmista jotenki tosi kauniit! Ite oon kans niin kyllastyny kaikkiin noihin ruskeisiin linsseihin, mutku omissa silmissa ruskeet/tummat on ainoot jotka periaatteessa nakyy :P

monet on suositellu http://www.pinkyparadise.com/index.asp ! Pitas sielta ite paasta tilailee kans jossain vaiheessa.

Anna kirjoitti...

ihanat noi linssit :o

Anonyymi kirjoitti...

vähän pitää totutella tohon sun uuteen katseeseen mut on kivat :D

❀Sini L.❀ kirjoitti...

Tiedätkö varmaan suht ahkerana linssientilaajana että onko se säilytysneste missä linssit pakkauksessa lilluu jäätyvää sorttia??? Olen miettiny tätä pitkään ja olen aivan paniikissa aina kun linssit on tulossa että jäätyykö ne postilaatikkoon näin talvella? Tähän asti olen vain postin tultua suinpäin rynnännyt laatikolle ja saanut linssit lämpimään ennen kuin mitään pahaa olisi voinut tapahtua.

Uudet linssisi sopivat hirmu hyvin ja näytät todella hurmaavalta (つ´∀`)as always~

Kaoru kirjoitti...

You make up is really cool, your hair too !

And your skin is perfect <3

brita kirjoitti...

sulla ei varmaan ole vahvuuksia noissa linsseissä?

mullakin tekisi mieli tilata erikoisia linssejä, mutta oon sen verran huononäköinen että pitäisi tilata vahvuuksilla ja se vaan taitaa olla aina kalliimpaa :/ vaihtoehtona pitää laseja, mutta erikoisia linssejä olisi just kiva käyttää ilman laseja, että ne korostuisi.

Maria kirjoitti...

Thanh, actually I don't know :D

Kati, mulla on sama ongelma vähän. Siniset ja violetit olis kivat, mut se väri ei vaan näy oikeen omissa silmissä.

Sini L., ei kyllä ainakaan itselle ole tullut sellaista ongelmaa vastaan, vaikka piilarikotelo on ollut niin lentokoneen ruumassa kuin ihan käsilaukussakin kovemmillakin pakkasilla. Että ihan hyvin on kestänyt sen. :)

brita, joo ei, ne on ihan ilman vahvuuksia. Mut omalla kohdalla on taas se, etten osais lähteä ilman laseja minnekään, joten siks tilaan aina vahvuuksettomat linssit :D

Emuka kirjoitti...

Tosi söpöt linssit, sopii sulle! En oo kuullukkaa ennen sellasista joista näkyy läpi omaa väriä ;O <3

paradoXal kirjoitti...

Olet ihan hirmu söpö♥ :D

Anonyymi kirjoitti...

apua ! Sulla oli yks uus postaus missä huudatit ruutupaitaa, mutta se on kadonnu :O Veditkö sen pois, ku oisin halunnut sitä niin pahasti. :))))

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Haluun sanoo että oot ihana inspiraatio kaikille jotka ei oo tikkulaihoja. Näytät upeelta kaikissa vaatteissa etkä anna kenenkään estää sua. Tykkään lukea sun blogia ja kilpailut ja kaikki on tosi kivoja.

Toivoo: Marie

Maria kirjoitti...

Marie, Kiitti ihan hirveästi kommentistas, sait mut iloiseksi sillä ♥

Anonyymi kirjoitti...

moi! sun silmät on tosi söpöt mut ne kaipais jotain freesiä meikkiä, koska sulla näyttää olevan aina toi sama silmämeikki. :) vaihtelu virkistää!