torstaina, heinäkuuta 21

Bday

Otsikosta voi päätellä jo, että tänään juhlittiin synttäreitä. Täytin 22 jee ja vietin vapaapäivän shoppaillen ja vanhempien kanssa syömässä käyden. Sääli vaan, että melkeen koko päivän on satanut. Just my luck, kun on eka vapaapäivä yli viikkoon. :D
No, lauantaina on tarkoitus juhlia sitten Tytin kanssa ja mennä baareilemaan hiukan. Toivottavasti sää suosii meitä.

En ole päivitellyt vähään aikaan mitään, mutta eipä tosiaan mitään ole tapahtunut, oon vaan töissä, töissä ja töissä. Ja koska Japanin matka lähestyy, niin oon yrittänyt hiukan rajoittaa shoppailuakin, että olis sitten siellä rahaa tuhlattavaksi. Kuitenkin alennusmyynneistä löytyy aina jotain kivaa, joten sorruin ostamaan tänään pari paitaa.

Photobucket

GT:stä ostin tuon epämääräisen oranssin tunika-asian, en ees testannut sitä, kun en jaksanut ja oli jo hiukan kiire, mutta 9 euron ostokseksi se on tosi kiva. :D Henkkamaukasta ostin taas tollasen löllön kauluspaidan mitä kattelin jo silloin keväällä kun ne tuli. Nyt se oli alennettu, niin raaskin jopa ostaa sen.

Photobucket

Sokoksella oli ICONin We care-meikit alennettuina, joten ostin uuden huulipunan ja kiillon ihan testatakseni, millaisia ne on. Jostain luin joskus, että joku oli ainakin nuo huulipunat todennut ihan hyviksi? No, se selviää kokeilemalla. Väri näyttää kummallisen ruskealta tuossa, oikeasti se on sellainen hento korallinpunainen.

Photobucket

Uusi iPod vanhan hajonneen tilalle. Omistin sen ihan ensimmäistä mallia olevan iPodin ja se palveli hyvin aina edellisviikkoon asti, jolloin siitä simahti näyttö. Päätin, että ehkä on vaan aika ostaa uusi, koska haluan kuitenkin kuunnella musiikkia. Sen lisäksi mun hieno deco-projekti. Tilasin jokin aika sitten Swarovskeja ja läpinäkyviä kuoria iPhoneen. Tein kaksi erilaista kuorta, mitkä vierekkäin muodostavat sydämen, toinen on tuo sininen ja toinen on vaaleanpunainen.

Koska se matka tosiaan lähestyy, niin en myöskään pyytänyt mitään synttärilahjoja. Äiti kuitenkin oli halunnut ostaa jotain ja koska sen JetSet-kellon ehdin jo aiemmin hankkia, niin sain A&C:n kaulakorun. Se ei ehkä ole ihan just sitä mun tyyliäni, mutta tykkään siitä silti. Ketju vaan on niin ohut, että pelkään sen katkeavan.

Photobucket

Mutta hyvää viikonloppua kaikille! Yritän postata seuraavaksi hiukan kuvia uusista hiuksista - tai uusista, nekin on jo viikon vanhat.


14 kommenttia :

Arutte kirjoitti...

onnea ♥
- Arutte

www.only-fluffy-dreams.blogspot.com

Kaisla kirjoitti...

Onneee (n__n)~

Janina kirjoitti...

Happy b-day!! Koska oot lähössä Nipponin maalle? Itellä on matka edessä 3 viikon päästä, enkä mitenkään malttais odottaa.... (>w<) Tokio on vaan liian ihana paikka! *o*

Iris kirjoitti...

Onnea: )!

Sasu kirjoitti...

onnea ♥

evaYabai♥ kirjoitti...

What a lovely lipstick!!!!!! <3<3<3

Onnea!

Hanna kirjoitti...

Onneksi olkoon :)

Kazzgu kirjoitti...

onneeaaa! :)

Sara Mari kirjoitti...

Happy Birthday! You got so many beautiful things!

Sandra kirjoitti...

Ihana tuo kaulakoru :3

Anonyymi kirjoitti...

onnea!!

Satu kirjoitti...

Onnea! ^-^/

Ihana toi huulipuna! Ja kaulakorukin on kanuis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lovely birthday gifts :D

Maria kirjoitti...

Kiitti onnitteluista ^^ <3

Janina, lähden 1.9., mutta tuun kotiin jo puolen kuun maissa, kun en saanut lomaa enempää. Mutta kaksi viikkoa tuossakin on onneksi aikaa, reilu viikko Osakassa ja vajaa viikko Tokiossa.