keskiviikkona, huhtikuuta 25

The city, bonfires & cigarettes

Heippa kaikille! En ees viiti puhua mitään pitkästä päivitystauosta, koulu vie niin älyttömästi aikaa tällä hetkellä, ettei juuri ole aikaa/halua päivittää blogia - eikä kyllä juuri asiaakaan. Parin viikon päästä on onneks kevään isoin tentti ohitse ja yks pienempi vain jäljellä ennen kesää.
Tarkoitus oli tosiaan, että kesällä lomailisin, mutta koska mun on pakko valmistua keväällä 2013 niin saan viettää vuoden iloisesti opiskelun parissa. Kiinnostaa esim. Ei yhtään, mutta ajattelen sen siltä kannalta, että vuoden päästä se on sit viimein ohi, vaikken enää ikinä opiskelis päivääkään.

Lauantaina näin kuitenkin pitkästä aikaa Beaa, oltiin Edisonissa istuskelemassa ja puhumassa sitä itseään kaikesta mahdollisesta. Koulu, työt, ihmiset yms. niinhän se aina menee.

Photobucket

Takki d.i.a
Paita Yumetenbo
Shortsit H&M
Kengät Lovelyfashion
Ketju diavlo

Photobucket

Photobucket 

Uusi paita ja takki! Oon yrittänyt oikeasti olla shoppailematta mitään ihmeellistä, mutta tarvitsin uuden takin kevääksi ja toi d.i.an takki löytyi mbokista uutena ja melko halvalla. Tai - d.i.an takiksi se oli halpa. :3

Photobucket

"Se" laukku Ginasta vanhan Mangon pikkulaukun tilalle, kun siitä viimein hajosi vetoketju. Mietin tosi pitkään että musta vai valkoinen, mutta sit totesin että kesään vasten valkoinen olis ehkä kivampi. Kauheen pienihän toi on, mutta sopii sinne just puhelin, pankkikortti ja tupakat. 

Photobucket

 Laukusta jäi sen verran jäljelle lahjakorttiin, et ostin vielä epämääräisen sulkaristiasiakorviksen. Ketju tosiaan lähti irti ekalla käyttökerralla. Mulle on käynyt nyt tosi monta kertaa niin että GT:n korvikset hajoaa parin käyttökerran jälkeen ja se harmittaa, koska ei ne kuitenkaan ihan ilmaisia ole... No, no can do.

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia :

Sami Spoon kirjoitti...

I really like the studded purse

Nana kirjoitti...

Ohh! You look so stylish!

bouncybrown kirjoitti...

That purse is amazing! O.O

Anonyymi kirjoitti...

Milloin postitat sun kirppistuotteet? Et oo vastannut sähköpostiin:0

Maria kirjoitti...

Anonyymi, meilaa hei uudelleen! Koska mitä sitten ootkin laittanut niin se on hukkunut jonnekin matkallaan. D: Kaikkiin maileihin meinaan oon vastannut, oli vielä pakko tarkistaa äsken.

Anonyymi kirjoitti...

ootko käynyyt japanissa nyt hetki sitten?

Anonyymi kirjoitti...

first shirt is so cool♥