sunnuntaina, huhtikuuta 8

「Secrets」

Heippa kaikille pitkästä aikaa ja hyvää pääsiäistä! Oon tehnyt kaikkea muuta, paitsi blogannut tai istunut koneella viime aikoina, mutta otin itseäni niskasta kiinni nyt. Tyhmää, kun en vieläkään pysty pitkiä aikoja kirjoittamaan koneella ilman että käsi alkaa särkeä ja se on hiukan häirinnyt koulujuttujen tekemistä. Oon kuitenkin potkinut itseäni, koska haluan valmistua syksyyn 2013 mennessä yhdestä kivasta syystä, mitä en kuitenkaan kerro ennen kuin koko juttu on ihan varma! Kuitenkin on vielä ihan hirveesti juttuja, mitä pitää saada tehtyä ennen.

Olis ihan hirveesti juttuja, mistä pitäis blogata, mutta mä yritän nyt päästä takaisin aikatauluun niin pian kuin mahdollista. Mutta jos aloitetaan ihan vaikka muutamista jutuista, mitä oon hankkinut.

Photobucket

Uus laukku! Siitä parin postauksen takaisesta niittilaukusta hajosi se pitkä hihna melkein heti, joten uutta laukkua ostaessa katsoin että ne soljet olis vähän tukevammat. Tuntuu tyhmältä maksaa melkein 35€ laukusta, mikä hajos heti... Laitoin myyjälle meiliä asiasta, mutta katsotaan. Tää laukku oli kuitenkin oikea löytö, halpa, siihen nähden tosi hyvälaatuinen ja siinä on Union Jack. Oon halunnut ikuisuuden sellasta laukku - mustana, en väreillä - joten tää oli ihan paras. 3990 jeniä muistaakseni...? 

Photobucket

Koska d.i.alla ei ole ollut mitään kivoja kullanvärisiä vöitä nyt hetkeen, niin päätin että Diavlon ketju saa ajaa saman asian. Tää oli aivan ihana löytö, siinä on risti ja se on kultainen ja kimaltaa. :D 4500yen? En oikeesti muista hintoja. :D

Photobucket

Ghost of Harlemin kaulapanta-asia. Mietin pitkään et olisko se tutuHAn sittenkin kivampi, mutta päädyin ostamaan tän. Harmi vaan, että tuossa on kai nikkeliä, koska iho alkaa kutiamaan joka kerta ihan älyttömästi kun laitan tuon. Eikä siihen auta, vaikka se olis löysälläkin, eikä ottais ihoon kiinni niin paljon. Sääli. 3000yen. Vai 4000...

Photobucket

Photobucket

d.i.an neuletakki (kylpytakki, se näyttää siltä). Ainoa neuletakki mitä oli myynnissä, kaikki vaatteet on jo kevät ja kesävaatteita kaikkialla, eikä tää Suomen +4 astetta oikeen suosi vielä ihan mitään ohuita sifonkivirityksiä. d.i.an paidaksi tää oli tosi halpakin, 6000 jeniä! Oon maksanut edellisistä huppareista paljon enemmän!

Photobucket

Photobucket

d.i.an kauluspaita kesää odottelemaan. Mulla on niin hyvä asuidea tähän, mutta... kesää odotellessa? :D 7000yen, muistan jopa tämän, kun mietin ikuisuuden miten saan sen itselleni. 

Photobucket

Sadie x MIDAS Limited edition t-paita jee. Noita ihme kuvastoja mulle siunaantui hiukan useampikin... Sain myös sellasen ison Sadie x MIDAS julisteen kun ostin ihanan lirttitakin, mikä Tsurugilla on päällään. Fanityttö tuhlaa 20 000 jeniä vaatteisiin alta aikayksikön, kun sattui selaamaan tota katalogia. Hups. Midasin myyjät on muuten ihan huippuja! En kestä niitä. :D

Photobucket

EMODA spring mook ja söpö kangaskassi. ♥

Photobucket

Ripsiä Donkista. Miks Tokion Donkeissa on huonompi valikoima kuin Osakan isossa? Tyhmää. :( Löysin kuitenkin uudet suosikki alaripset. Noi Sakurinan alaripset on ihania! ♥

Photobucket

Hauskaa vapaata niille, kellä sitä vielä on huominen päivä!


3 kommenttia :

CookieCat kirjoitti...

hey ^-^
nice items!
the belt looks very cute :)

Jami kirjoitti...

Kannattaa kokeilla virittää jonkinlaista kangasta tohon kaulapannan sisäreunalle. Munkaan iho ei tykkää nikkelistä, mutta oon useammassa vaatteessa kiertäny ongelmaa peittämällä ne kohdat missä se osuu ihoon :)

camy kirjoitti...

Jos on nikkeli allergia, kokeile laittaa kynsilakkaa siihen päällä! :) ja jossei sekää auta, nii käy ostamassa jostain tilpehööriä kaupasta mustaa paikkaustarrakangasta!
Mulla ainakin housun napeissa sellaset on auttanut!