maanantaina, huhtikuuta 30

d.i.a & yumetenbo gets

Hauskaa vappua! Ainakin niille, jotka sitä juhlivat. Itse lagaan vain kotona ja lueskelin tenttiin tuossa pitkin päivää. Anatomiantentti (iik!) lähestyy uhkaavasti ja tappaa parhaillaan mun sosiaalista elämää.

Ajattelin kuitenki postata pari juttua, mitä oon ostellut - osa näkyikin jo edellisessä postauksessa, koska olin laiska enkä jaksanut tehdä tätä postausta aiemmin. Hups vaan ja silleen.

Photobucket

d.i.an takki mbokista 8000yen. Joo, olihan se kallis, mutta d.i.a on ja tää oli ihan iskemätön. Oon etsinyt beigeä takkia, mikä ei olis sellainen perustrenssi. Inhoan niitä ja niitä on Suomessa kaikki kaupat pullollaan joka ikinen kevät. Niitä ja mustia feikkinahkatakkeja ja farkkutakkeja. Ehkä pidä mistään noista. :D Joten tää oli ihan täydellinen löytö! 

Photobucket

d.i.an tunikapaita-asia mbokista myös. 1800yen, eli ihan mielettömän halpa, koska tääkin on ihan uusi!

Photobucket

d.i.an pitsibolero mbokista (kierrätys kannattaa! ostan suurimman osan japsivaatteista sieltä, suosittelen tutkimaan sen syövereitä, mikäli gyaru brändit kiinnostaa). 1800yen tämäkin. Ei ihan uusi, mutta ei paljon käytettykään ja sopii tosi hyvin mekkojen ja toppien kanssa, kun ei halua kulkea ihan käsivarret paljaina. 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sen lisäksi tilasin Yumetenbosta pari juttua tuossa jokin aika sitten ja sain paketin edellisviikolla vihdoin. Tuli taas todistettua, ettei ne koot ole ikinä samat, vaikka merkki oliskin. Noista "liiveistä" tilasin L koon ja olin ihan varma, että ne on liian pienet, koska japanilaisten rintavarustus nyt on... Noh, pienempi. Mutta tosiaan itse G-kuppia käyttävänä voin sanoa, että noi on ihan sopivat, kun ottaa ne hervottomat toppaukset pois. Ongelmaksi tulee vain ympärysmitta, joka 75 kokoa yleensä käyttävälle on ihan liian iso, ne ei pysy paikoillaan millään. Eli ei kuin kaventamaan... Kuitenkin oon tosi tyytyväinen, että ostin noi, koska on ihan hirveästi paitoja, joiden alta liivit näkyy ja ne perusrintsikat ei aina ole ne mitkään parhaimman näköiset eli silloin nuo on hyvä vaihtoehto.
Topin kanssa kävi kans niin, että se on ihan liian iso mulle muualta, paitsi rintojen kohdalta. No, joskus näinkin päin! Yleensä käy niin, että kaikki paidat jää rintojen kohdalta kiristämään.

Sen lisäksi tilasin tuollaisen ihan perustunikalirttiasian. Ostan aina vaan mustia vaatteita, joten ajattelin että punainen olis kivaa vaihtelua. Lisäksi mulla on jo niin hyvä asuidea tuohon, kunhan vaan saan mun uuden d.i.an vyön vapun jälkeen vihdoin...

Photobucket

Yksi kuva, joka sekin on viikon vanha, kun käväisin lounaalla äidin kanssa. Muutenkin mulla on tosi tummat silmänaluset ja nyt kun tenttiin lukeminen valvottaa, niin tuntuu ettei niitä saa millään meikilläkään enää piiloon... No, vuoden päästä sitten nukun varmaan koko kesän, kun koko koulu on ohi! Haha. :D

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Love the second item, I think it will suit you really well!

CookieCat kirjoitti...

I love the small cross details ^.^

bloomzy kirjoitti...

They're all gorgeous!
Can't wait to see you in them.

awinyaa kirjoitti...

"Yleensä käy niin, että kaikki paidat jää rintojen kohdalta kiristämään."
Tämä. Varsinkin mekkojen kanssa käy tää et rintojen kohalta ei sit oo sopiva mut muuten menis. Ärsyttää :c.

Toi d.i.an takki on muuten tosi kiva! Ihanan erilainen ja noi yksityiskohdat on nätit~

Ida kirjoitti...

En siis ollutkaan ainoa, joka ei syystä taikka toisesta päässyt juhlistamaan vappua. :D Ens vuonna sitten kait!

Niina kirjoitti...

tuli mieleen se Midasin tyyppi joka osoitti kohteliaasti et rintojen takia paita on liian pieni 8D

Maria kirjoitti...

Sami Spoon, thank you! ^^

CookieCat, me too, that's one of the reasons why I really like d.i.a's clothes. XD

bloomzy, thank you! I have already planned some outfits. Can't wait to be able to wear them!

awinyaa, just toi! Ärsyttävä. Pienempi koko olis muuten hyvä, mut sit se ratkeaa kyllä rinnan päältä. :D Sit isompi taas on sellainen säkki.
Se on ihana ja just sopiva kun on kelit hiukan lämpöisemmät. ♥

Ida, uusi yritys silloin. :D Toivon ettei tenttien loppurutistus osu just siihen... Tai etten ole töissä vaihtoehtoisesti.

Niina, se paita on mulle muuten ihan mekko! XD Kokeilin sitä eilen ja kun oon niin lyhyt niin se tosiaan riittää puoleen reiteen.

Anonyymi kirjoitti...

What a data of un-ambiguity and preserveness of precious experience about unpredicted feelings.
Also see my web page > More Info

Anonyymi kirjoitti...

millä sivulla tilasit? ja mitä muuta suosittelet sivulla? oon niin pitkää halunnut mutten tiedä miten tilata ku en osaa japania.

Maria kirjoitti...

Käytän Treasure Japania ja Celgaa molempia. :) Molemmissa on etunsa, mutta ihan yhtä hyviä kuitenkin ovat. T-J:n sivut on selvemmät, mutta postittaminen on hitaampaa. Celgan sivut on hiukan mitä on, mutta palvelu on ihan tosi nopeaa!