tiistaina, huhtikuuta 17

Sponsored post: Born Pretty Store

Heippa kaikille ja hauskaa alkanutta viikkoa! Ilmeisesti pitäis olla kevät jo, mutta meilläpä satoikin lunta tänään. En arvosta.

Kuitenkin - Born Pretty Store otti muhun yhteyttä tuossa jokin aika sitten ja ystävällisesti tarjoutuivat sponssaamaan mulle juttuja! Sain valita, mistä haluaisin tehdä reviewin ja päätin napata ripset, koska niitähän ei koskaan voi olla liikaa.

Photobucket

Photobucket

#A-23
Material: High quality fibre
10 x Handmade Artifical Black False Eyelashes

Valitsin ihan perusripset, koska mulla ei sellaisia oikeastaan ole. Paketissa nää näyttää aika tuuheilta, mutta silmissä taas ne hiukan hukkuvat jonnekin, etenkin jos meikkiä on enemmän. Kevyemmän meikin kanssa taas varmasti tosi kivat! 
Itse sain saksia näistä pois melko reippaalla kädellä, koska ripsillä on leveyttä sen verran paljon.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lopputulos on mun mukavan luonnollinen ja ripset sekoittuu omien ripsien sekaan hyvin. Ainoa miinus tulee pituudesta, jota olisi saanut olla hiukan lisää. Nyt noita ripsiä ei edestä päin juuri edes näy - mutta kuten sanoin, arkikäyttöön ja kevyemmän meikin kanssa oikein kivat.

Laatu ripsissä on hyvä, ei kiillä kuvissa edes salaman kanssa. Liimaaminen oli helppoa, koska se liimanauha on tosi ohut ja läpinäkyvä. Ripset myös pysyivät hyvin menossa mukana, ei tarvinnut ruveta päivän mittaan korjailemaan, enkä oikeastaan edes huomannut koko ripsiä silmissä. Joidenkin ripsien kanssa kun on se ongelma, että ne kutittavat tai pistelevät silmänurkista eivätkä millään meinaa pysyä kiinni - näissä ei ollut mitään noista, onneksi! ♥

Photobucket

Photobucket

Eli jos hakusessa on halvat ja hyvät ripset, jotka sopii käytettäväksi arkenakin, niin suosittelen näitä ehdottomasti. Omasi saat tilattua tästä.

Käyttämällä bannerista löytyvää koodia, saat tilauksestasi 5% alennuksen, joten ei kun tilailemaan vaan kaikki! 


1 kommentti :

CookieCat kirjoitti...

I really like the Gina Tricot cluch ^.^ maybe I´ll buy it too