sunnuntaina, tammikuuta 4

Do you know... bandoman?

Tosiaan oltiin taas vaihteeksi Harajukussa istuskelemassa, lahinna siella sillalla ja naurettiin sille, etta saatiin saman verran huomiota kuin cosplayaajat ja meita kiitettiin japaniksi. (?) Lisaksi tutustuttiin yhteen the GazettE cossiin, joka oikeasti oli ihan hyva ja ne tytot oli tosi sopoja kehuessaan meita hirvean sopoiksi.
Mutta tosiaan mua kiinnostaa, kuinka monen ihmisen kameraan me ollaan tallennuttu. Varsinkin kun osa kuvaajista on ottanut hyvilla jarkkarikameroilla kuvia ja yksi kyseli nimet ja iat ja kirjoitti ne sitten ylos.

Huomenna on edessa tapaus nimelta tuliaiset. Tosin en tieda minne ne tungen, kun laukku painaa sen 25 kiloa varmaan jo. Shoppailu on tosiaan aiheuttanut pienimuotoisia pakkomielteita tassa maailmankolkassa ja voin sanoa, et tulisin tanne vaikka heti uudelleen, jos vain voisin.

Tanaan kavaisin taas Liz Lisalla ja ostin yhden neuleen ja tosi sopot shortsit samaan sarjaan, josta eilen ostin itselleni minihameen. Se merkki vie rahat ja jarjen multa ihan tosissaan.

Mut eipa Tokiosta muuta, samaa rataa elama eteenee, miehet on kuumia, muoti ihanaa, ruoka hyvaa ja elama kivaa.

Parjailkaa siella Suomen talvessa!

<3 Maria

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti julkaiset blogissasi jotain kuvamateriaalia reissun jälkeen, innolla odottelen!

Maria kirjoitti...

Kuvia kylla tulee, kunhan kotiudun Suomeen taalta. Unohdin nimittain USB -piuhan sinne :)