keskiviikkona, tammikuuta 7

Fucked up

Ja sita rataa. Talla hetkella meno Tokion suunnalla on hieman hankalan puoleista, silla rahat ovat lopussa ja Osakaan lahteminen hiukan kyseenalaista, koska ystavamme Osakassa paatti heittaytya todella hankalaksi.

Muuten elama sujuu taalla kroonisessa rahapulassa ja pohtiessa, etta mitas sitten tehtaisiin. Tanaan oltiin Akihabarassa ja naurettiin sille, millaisen shokin kaksi naista minihameessa ja lolitakostuumissa aiheuttavatkaan miespuolisten asiakkaiden keskuudessa. Toinen paivan juttu oli se, kun junassa joku hipeloi takapuoltani ja yritin olla vaivaantumatta sen pahemmin. Aika jannaa. :D
Hostellissa huonenaapureiksemme on majoittunut ihastuttava pari mummoja, jotka huutavat viiden aikaan aamulla toisilleen ja valitettavasti nuo vedettavat seinat eivat kovin hyvin aanta pida - oma sanky ja aanta pitava koppi alkavat kutsua mua puoleensa. Eli siis hommat taalla kusevat ja pahasti - suoraan sanoen. :D

Eilinen meni mukavasti, oltiin temppelia katsomassa, kaveltiin Yoyogi parkissa ja Harajukussa. Ostin hiukan levyja ja lehtia lisaa ja paadyimme sanomalehteen! Haluan tosiaan tietaa, kuinka kettuuntuneelta naytan siina kuvassa, joten huomenna saatan metsastaa ko. lehden kasiini.

Loysin taydellisen hiuslakan, joka saattais toimia pidennyksissakin - VO5 hiuslakka, jota ainakin pari jrockaria kayttaa. Se on ihan mielettoman hyvaa! Lisaksi Kanebon ripsivari ja jonkun randomin merkin geelieyeliner tarttuivat messiin.

<3 Maria

4 kommenttia :

ida kirjoitti...

kuinka paljon tää sun reissus on maksanut lentoineen ja yöpymisineen sulle?
kiinnostas tietää 8)

Maria kirjoitti...

Siina 3000 euron kieppeilla, varmaan vahan paallekkin kun ottaa kaikki vakuutukset yms. huomioon... et silleen ihan tarpeeksi rahaa on tullut menneen 8D

Anonyymi kirjoitti...

ei näitä jaksa kukaan lukea,kun ei ole kuvia. googlettaisit nyt edes jonkun ihkun rusetin kuvan tai jotain muuta silleen niinku fantsuu.

Maria kirjoitti...

Niita kuvia ei nyt tule sen takia, etta USB-piuha on toisella puolella maapalloa - valitettavaa siis on, jos luet blogia vain kuvien takia, niita ei nyt ole herumassa ennen ensi tiistaita, jolloin kotiudun. :)