tiistaina, syyskuuta 15

Coandlu

Main lähettämä paketti tuli viimein tänään perille piristämään päivääni. Tosin meinasin failata senkin, kun kuulin kyllä ovikellon soivan, mutta olin niin puoliunessa, etten tajunnut juosta avaamaan ennen kuin pienellä viiveellä ja kirosin jo, että paketintuoja ehti lähteä, mutta sitten se hyppikin taas portaat ylös. Aa, Cocon toppaliivi ja huppari löysivät tiensä kotiin. Olen ihan rakastunut molempiin, tosin mietin taas, mikä japanilaisia vaivaa noiden mittasuhteiden kanssa. Liivi siis on muuten ihan normaalia S-kokoa, mutta noi hihansuut on sellaiset... Pienet? No, toivotaan että hupparikin vielä mahtuu välistä sitten kun kylmä tulee.







Uudet farkut. Halusin yhdet vaaleammat niiden ensimmäisten vaaleiden tilalle ja nämä näyttivät kivoilta. Mulla on samat housut jo tummempina, enkä sitten tajunnut oppia virheistä, että ne ovat _isot. Joten nämäkin ovat sellaista telttailumallia, että jos joku tarvitsee joukkuetelttaa lainaksi, niin feel free - no ei, vyön kanssa nämä pysyy kyllä ylhäällä, jos en aio mitään akrobaattisia liikkeitä ryhtyä suorittamaan. Tuo kangas on ihanaa, tuollaista valmiiksi kulutettua. *w* Olenko muuten ainut, jonka vanhemmat valittavat siitä, kun ostan valmiiksi rikkinäiset housut?











Huppari. Rakastan tuota jo nyt, pitää vaan keksiä, että mitä pistän sinne alle, koska Cocolta mulla ei ole sopivaa t-paitaa tai toppia - kaikissa on jotain turkoosia, punaista tms. Mutta jos sitten vain joku tavallinen keltainen t-paita tai toppi. Kuten farkutkin, hupparikin on valmiiksi kuluneen näköinen.



Liivi. Kamera teki taas jotain kivaa ja tummensi nuo reunat


3 kommenttia :

Roosa kirjoitti...

haluan nuo kaikki ;_;

Rosa kirjoitti...

Aaa ihania tilauksia <3 Itellekki tuli tänään cocon housut mutta en saa avata kun se on synttärilahja. :(
Paljon toi huppari muuten maksoii? 8) ♥

Anonyymi kirjoitti...

Aww, tosi ihania vaatteita! Toi toppaliivi varsinkin on tosi siisti!