maanantaina, marraskuuta 2

To Tokyo part 1



Aika käy taas vähiin, tajusin tänään että me lähdetään _ensi kuussa. Kolmas kerta ja silti jännittää ihan mielettömästi taas. Lähinnä kai niiden lentojen takia ja parin ensimmäisen päivän hieman hektisen aikataulun vuoksi.
Onko kukaan lentänyt pidempiä matkoja siten, että on Ranskassa vaihtanut konetta? Itselläni on kokemusta vain yhden kerran verran ja ihmisiltä on kuullut niin ristiriitaisia juttuja, että melkein alkaa jännittämään senkin vuoksi.

Tein pienen mallin siitä, mitä itse olen tällä kertaa varannut rahaa. Lennot ja keikkaliput on jo maksettu, mutta tuo käyttöraha voi vielä heitellä suuntaan tai toiseen muutamalla satasella - luultavasit alaspäin kaikkien Osaka-Tokio junalippujuttujen jälkeen.



4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hope you have fun! SHIBUYA IS THE PLACE!! Can't wait to see the photos. x

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko millään selittää et miten saa hankittuu sen suica kortin? Mistä semmosen saa ja paljoks pitää maksaa?

ida kirjoitti...

kerropas neitiseni mulle miten ihmeessä olet löytänyt noin halvan lennon ja majoituspaikan? :oo
tajutonta.

Maria kirjoitti...

Thanh, Thank you! I love Shibuya too, it's amazing place.

Anonyymi, Eli Suican saa hankittua esimerkiksi Naritan kentän junalippujen myyntipisteestä. Hintaa kortilla on 3500yen ja se sisältää 1500yen latauksen kortille. Kortin saa hankittua myös Tokiosta asemilta. Sit sitä korttia ladataan automaateissa.

ida, käytän Air Francea :DD Välilaskuilla lennot on niin paljon halvempia. Samoin ton majotuksen kanssa on se, et guest houset on aika halpoja kun kahteen pekkaan ne maksaa. Yksinään se oliskin sen 25000 yen per viikko.