keskiviikkona, marraskuuta 18

Sweet dreams


Toppi - Cocolulu & GT
Takki - Cocolulu
Farkut - Cocolulu
Vyö - Cocolulu
Pipo - Japanista jostain

Jee, pitkästä aikaa asukuva, kun pääsin viimeinkin sängystä ylös sen verran et näytin jopa ihan suhteellisen elävältä. En ees muistanut tuota toppia ennen kuin tänään! Se näyttää ihan kivalta jopa tuon hupparin kanssa. Samoin tuo pipo mätsäs hyvin Cocon toppaliiviin mikä mulla oli ulkona vielä tuossa päällä.

Kuvista puuttuu nyt tagit, kun Photarilla tuntuu olevan joku ongelma tekstien kanssa ja ne meni sellaiseksi mössöksi, enkä jaksanut perehtyä siihen sit paremmin ja totesin et ne menee noinkin ihan hyvin. D:

Oltiin äidin kanssa vähän ulkona tänään ostamassa jotain pikkujoululahjoja ja sellasta. Mukaan tarttui kaikkea kivaa, esim.Maybellinen kiiltopuna. En yleensä tykkää huulipunista missään muodossa, mut toi oli niin kiva että oli pakko ostaa. Se näyttää kauheen oranssilta tuossa, mut on luonnonvalossa pikemminkin vaaleanpunaiseen taittava kuin oranssiin. Se näyttää huulissa ainakin mun mielestä kivalta.Sen lisäksi ostin uudet wetlookit Spiritistä, Lacosten kosteusvoiteen, uudet ripset ( taas :D ) ja Nomination rannekoruun sen peruspohjan. Voin alkaa keräilemään siihen kaikkee kivaa. Ostin jo oman veriryhmän laatan, kun mun mielestä se oli jotenkin kiva idea, kun se killuu kuitenkin aina nyt tuossa ranteessa Transcore-rannekorun kanssa.

Perjantaina on edessä Kotiteollisuuden keikka Klubilla! Kivaa päästä vähän ulos, jos vaikka ei olisi enää lämpöäkään silloin, kun pari viikkoa tässä on tullut jo sairastettua.

PS. Jälleen uusi vuosi Over the Edgessä! Saatiin tänään liput sinne ja vieläpä ihan mega hyviltä paikoilta. Ne on jotkut ennakkoliput tms. Mut pakko sanoa, ettei menneet rahat hukkaan ainakaan mun mielestä (eikä Tiia ainakaan kauheesti tuntunut vastaan panevan. :D)


5 kommenttia :

tiku kirjoitti...

Siinä vaiheessa ku sanon vastaan Mizukille mahdollisimman läheltä, voi kutsua apua. 8<

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ton Over the edgen kanssa, tekisin ite mitä vaan että pääsisin sinne ~ :----D
Niin piti kysyä että mistä tilasit ton Daisyn paidan, sillä oon tykkänny tosta merkistä jo pidemmän aikaa, mutta en millään meinaa netistä löytää sivuja josta kyseisen merkin vaatteita saisi..?Käytitkö siis Shopping serviceä, kuten tuossa 'shopping service & ebay' merkinnässä mainitsit ? :--D Ja anteeksi, tiedän että sua vaivataan näillä kysymyksillä jo ihan tarpeeksi.. >______> Olisin ihan _uskomattoman kiitollinen jos jaksaisit vastata.
♥Anni

Maria kirjoitti...

Anni, Se on tilattu nettikaupasta nimeltä Mode Japon - ilmeisesti jonkun ranskalaisen pyörittämä mesta, joka shippaa vaatteita semi-edullisesti ulkomaille. Googleemalla löytyy. Siellä ei oo mitään merkkikategorioita, et ihan tuurilla sit vaan penkomaan. Paidassa ei ainakaan ollut mitään mainintaa merkistä tuotetiedoissa kun tilasin :D Mut siis en käyttänyt shopping serviceä tällä kertaa. :3

Anni kirjoitti...

Mäkin olen tulossa Over the edgeen. :D Mitä kautta muuten hommasitte liput? Mä osallistuin Ticket Delin lippuarvontaan. Paikasta/lipun numerosta en tiedä, koska ne postitetaan vasta pari viikkoa ennen tapahtumaa. Jos törmätään niin tuun moikkamaan. >3

Maria kirjoitti...

Anni, toivottavasti törmätään! :D Olis siistiä. Mutta siis Vidollin FC:n kautta, kun ne arpoi lippuja myös. :3
Lippunumeroitahan tuolla ei taida olla, ei viime vuonna ainakaan ollut, mutta paikasta ei mullakaan vielä ole tietoa. D: