lauantaina, marraskuuta 28

To Tokyo part 3

Ja vielä tuli muutoksia aikatauluihin, kun saimme tietää, että saatiin vielä yhdet keikkaliput. Jännittää jo valmiiksi, kun tuo keikkatarjonta näyttää niin uskomattoman hyvältä (... ja kalliilta)

Lisäksi Ansku pelasti meidät pulasta hankkimalla meille junaliput (ja mulle yhden laukun :D), joten... Apua, kaikki asiat on hoidossa, nyt vaan odotellaan neljä viikkoa ja toivotaan, et aika menis nopeasti. Jotenkin tuntuu, että aina kuukautta ennen lähtöä iskee joku mystinen stessi ja jännitys, joka helpottaa heti kun istahtaa lentokoneen penkkiin. Sitä siis odotellessa, kun Helsinki-Vantaa kutsuu 27.12. heti kuuden jälkeen aamulla. Tulee pitkät ekat päivät, mutta eiköhän se tietty uutuudenviehätys ja jännitys auta pysymään hyvin hereillä!

Tässä jokatapauksessa kaikki ne keikat, joihin meillä nyt on liput ostettuna. Apua, jännitän Sadieta ja Vidollia taas ihan hulluna! Tiia-parka, kun joutuu kuuntelemaan mun fanityttöilyäni sen lisäksi, että raahaan sitä mukanani kaupoissa.Mä tein itselleni shoppailulistaa viimeinkin, koska ajattelin jättää ne heräteostokset minimiin ja keskittyä ostamaan sellaista, millä oikeasti on sitten Suomessakin käyttöä. Saa taas nähdä miten onnistuu, kun se vaatetarjonta siellä on mitä on ja sen lisäksi käynnissä on vielä alennusmyynnit. Katotaan, mitä huteja taas kerran tulee ostettua. :D

Takki - Valkoinen tai musta, villakangasta tai ainakin jotain sen tapaista. Mulla on ZARAsta viime talvena ostettu kermanvalkoinen takki, mikä on tosi kiva kyllä, mutta haluun vielä toisen.

Paitoja - Kaikkii kivoja pitkähihaisia ja paljon, koska niitä ei yksinkertaisesti löydy Suomesta, tai ei ainakaan sellaisia mitä mä haluaisin ostaa tai maksaa niistä monta kymppiä.

Neuleita - Pari kivaa, pitkää neuletakkia, joita voi pitää legginsien kanssa.

Onepiece - Ainakin kaksi kivaa, mitä voi käyttää legginsien kanssa myös ja ehkä joku sellainen, millä voisi mennä baariinkin. Käyn niin vähän ulkona nykyään, että baarivaatteet on ihan minimissään.

Hameita - Mitä röyhelöisempi, sen parempi. :D No ei, haen jotain samantyyppisiä kuin olen aiemminkin ostanut ja täälläkin esitellyt.

Housuja - Cocon farkut. :D

Meikkejä, kynsikamaa, koruja, hiusjuttuja, blingejä... You name it.


9 kommenttia :

ByouLuciferBenjamin kirjoitti...

Oow noi keikat T_T mäki haluun mukaan~~ Jos tuun matkalaukkuun? :(

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mä muka sit teen Sadiesta ja Nightmaresta kuitenkin enemmän ku sä? XDD

Yhyy tahdon jo♥

Anonyymi kirjoitti...

So unfair!! mäki tahon japaniin ; __ ;

Kati kirjoitti...

voi olen niiiiin kateellinen tosta Naiton keikasta. Yks semmosista taskeista, mika on pakko saaha tehtya enneku kuolo koittaa :D (tai ennenku ne disbandaa....)

Noradriel kirjoitti...

;___; Mäkin haluun! Nuo keikat. <3_____<3

Saanko tulla sun matkalaukkuun? Olen pienikokoinen.

Maripon kirjoitti...

Kyaaa~Oon niiiin kade! xD SCREW ja Sadie,ah~ <3 Yuuton viimeisii keikkoi,yhyy.. T__T
Noh,ei voi mitään..jään sitten odottamaan keikkaraporttii.Kirjoitathan sen sitte joskus ku jaksat,nee?plz~ (^_^)v

Maria kirjoitti...

tiku, mä fangirleilein sadiesta ainaki yhtä pahasti 8< ku tsu on hot ♥

Kati, totta! Vaikken kuuntele niitä itse ( eh... ) mut eipä mua sinne keikalle vaikea ollut puhua. :D

Maripon, mä yritän ainakin. :D Mut oon tosi huono väsää mitään keikkaraportteja, mut kirjottelen ehkä sit jo yöllä jotain jälkifiiliksiä kun löydetään kone jostain Osakan hoodseilta läheltä asemaa. :D

rem kirjoitti...

Siis oikeasti Maria aa over the edge ja sadie ja lynch ja vidoll ja screw ja D :::: i'd kill someone to be there.

mut yy pidä hauskaa siellä ♥

mulla tuli just eilen kamala ikävä sua ku puhuin ampun kans kaikesta ja sä esiinnyit nimenä niin monta kertaa :(( ♥

Emmi kirjoitti...

ooo nightmare saitamalla *Q* varmaa hiuka siistii !

aaa mut pidä hauskaa japanis ja keikoilla ja sillee ; DD ♥