keskiviikkona, marraskuuta 11

Anna Sui

Jee, mun kipeilyäni piristi tänään kummasti paketti, joka yhdeksän jälkeen ilmaantui oven taakse! Luulin, että se menisi tulliin, muttei mennytkään. :) Sisältä löytyi kaikkea kivaa ja mua nauratti taas tää, miten piukkaan ne tavarat oli pakattu. Tekoripsipakettien ympärillä oli teipit, muovit ja sitten vielä kuplamuovipussi.Anna Suin korurasia. Toi on pieni, mutta niin järjettömän söpö, etten kestä. Just ihana, kun lähtee jonnekin ja tietää ottavansa vain parit korut mukaan. Keksin jo, kuka tulee mukaan Japaniin joulukuussa.Anna Suin luomiväri. Voisin ostaa noita pelkästään noiden pakettien takia - ne on ihania! En ollut ihan varma, että onko noi värit okei, mutta livenä paljastui, että ne on oikein kivat. Sellainen glitterhopea ja pronssi.Parit tekoripset. Noissa on vähän hopeaa glitteriä, mut ajattelin ottaa sen toisista ripsistä pois ja jättää toisiin, niin on vähän vaihtelua. Kun se tuntui ropisevan irti heti, kun niihin koski, eikä mulla ole mitään intoa saada glitteriä esim. piilareiden alle. Kokemuksesta voin sanoa, että se sattuu!

Sit vielä pakettiin, joka saapui eilen. Mun Sadien DVD, jonka FC-kaupasta tilasin kun saan sen sieltä halvemmalla. Sisältää photobookin ja 2 levyn mittaisen Master of Romance tourin päätöskeikan.


8 kommenttia :

veikouu kirjoitti...

ohhoh paljon toi anna suin korulaatikko makso ? tarvisin ite jotai samanlaist....

Anonyymi kirjoitti...

Se oikeesti on kauheeta ku on piialrissa roska. Sit ku sitä ei löydä nii menee toivo...

Maria kirjoitti...

veikouu, olisko ollut joku 30€ :)

Oona kirjoitti...

tosi söpö korurasia! <3

568A kirjoitti...

joo yesstyle paikkaa aika huolella ne paketit :D nauratti muakin sillonkun omani saapuivat~

mut ihania juttuja kyl ! anna suin meikit on parhaita ♥

ida kirjoitti...

Vähänkö ihana toi korulaatikko ja luomivärikin näyttää kivalta, aaa ♥

Maria kirjoitti...

568A, Jep :D Ottaen huomioon kamojen koon sitä pakkausmateriaalia oli _hiukan runsaasti.

Oona & ida, kiitos ♥

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kyselisin tosta sun japainmatkasta...

Että mitä kautta tilasit lennot? Missä yövyt? kun olisi ihan kiva tietää kun itsekin suunnittelen matkaa sinnepäin, että mitä kautta muut ovat matkansa hankkineet :---)