tiistaina, tammikuuta 19

Shopping vol. 2 - CO&LU

Odotellessani, että puhelin sois, niin on hyvä tehdä yksi blogipäivitys, mikä mun piti tehdä jo eilen, mutta netti ei toiminutkaan sitten enää illalla, kun tulin tallilta kotiin ja se jäi siihen.

Mut siis, ajattelin, että teen Cocon vaatteista ihan oman postauksen, koska niitä mä nyt ylivoimaisesti eniten ostin - haha, mikä suosikkimerkki? Päädyin tosiaan metsästämään sitä fukubukuroa ja sain sen sit 2.päivä hankittua Ikebukuron myymälästä. Se mies, joka siellä oli töissä, oli kyllä ihan huippu! :D Katsoi vaan hetken, kysyi et mitä tulin hakemaan ja vetäs mut jonon eteen.



En tiedä, kuinka hyvin tuosta saa selvää, mut siinä näkyy kaikki paidat ja ne yhdet farkut, mitä ostin - miinus yks paita, joka on hävinnyt pyykkien joukkoon ja en lähtenyt kaivamaan sitä sieltä. Lisäksi tuo lyhythihainen huppari/svetari-asia, mikä tuossa keskellä kurkkii, on ostettu Elinalta, joten se ei ole mun tuomisiani Japanista - en vaan ole tainnut esitellä sitä täällä, joten se meni nyt samaan kasaan. Kokonaissaldo on 7 paitaa, 4 hupparia, 1 kauluspaita ja 1 farkut. Noi farkut on vaan niin oudot, kun ne ei ole yhtään samanmalliset kuin Cocon vanhemmat housut - vyötärö tulee ylemmäs ja ne on tyköistuvampaa mallia. Kun olin ostamassa noita 109:stä, niin myyjätyttö selitti jotain siitä mallista, mutta alennusmyynnit, hakkaava tekno ja pieni tarve päästä vain ulos taisi hiukan syödä mun keskittymiskykyäni. :D



Toppatakki! Tuo tuli sen lucky bagin mukana ja olin tosi yllättynyt, et siinä halvemmassa tuli toppatakki! Hiukan pelkäsin kans, että mahtuuko tuo, kun se on kokoa F, mutta ihan hyvin se päälle meni ja tykkään tuosta vaikka se kirkkaankeltainen onkin.
Sitten nuo halutut vaaleanpunaiset hapsusaappaat, jotka oli loppu melkein kaikkialta - 109 myymälästä sit onnistuin nappaamaan sen ainoan parin lopulta, mikä siellä oli. En kyllä kadu, et maksoin niistä sen 5000yen, nuo on ihanat! Lisäksi ostin ihan basic tennarit, hiukan korkeampaa mallia kuin ne vanhat, mitkä mulla jo on. Voi käyttää talvellakin, eikä nilkat jäädy heti.



Pari vyötä, mitkä ostin ja kaikki laukut, mitkä mukaan tarttui.

♥ Maria

16 kommenttia :

Isabel kirjoitti...

Ihaniajuttuja ostit, varsinkin tuo tähtivyö, se on niin ihanan värinen. Ja toi iso kassi ja edellisessä postauksessa oleva paljettilaukku on jumalainen! Sitä haluisin vaan kysyä, että kun olet sanonut olevasi rintava, niin kun netissä on toi S ja M koko niin kumpaa kokoa sun paidat yleensä on? Anteeksi jos olet vastannut tähän monta kertaa aiemmin.

Itse juuri vähän aikaa sitten sain ensimmäiset cocon vaatteet ja otin S koon tosta yhdestä paidasta mikä sulla on punasena... ja se on tosi lyhyt malli ja hihatkin on lyhyet. Itse olen 170 senttinen pituudelta niin ymmärtäähän tuon.

Saara kirjoitti...

Aaaaaaaaa, en ees oo yhtään kade. Just näin yks yö unta mis mul oli kaappi täyn Cocolulun vaatteita ja sit heräsin...D: Haluun erityisesti esim farkut. Lähen kyl ehk Japaniin täs joskus niin sit shoppaan! :D

Maria kirjoitti...

Isabel, mulla on sekä S että M kokoa ja osa paidoista on kokoa F. Et se riippuu ihan paidan mallista, mutta kyllä mä mieluummin sen M koon otan, jos se vain on saatavilla, koska muuten se paita jää liian lyhyeksi edestä ja alle saa laittaa toisen paidan.

Vonne kirjoitti...

ooows *Q* kuinka paljon sulla meni rahaa euroissa noihin? (ei tarvi mitään tarkkaa summaa, kun heitä lonkalta jotakin :D)

Maria kirjoitti...

Apua... Jotain 400€? :D En osaa yhtään sanoa kyl

EMMI-STINA kirjoitti...

oi ihania ostoksia ; ___ ; noi vaatteet on niin ihanan värikkäitä et tulee itellekki iha semmonen fiilis, et on pakko saada tonkaltaisia vaatteita ! ♥

mut tos viimises kuvas oleva sinine laukku siin keskellä on aivan ihana. kelpais kyllä mullekin : (

Melsa kirjoitti...

tykkään tosta lippiksestä :D se on söpö~

oikeeati, cocolulun vaatteet on kaikki nii ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ihanai <3 nyt tekis mieli itekki shoppaileen jotain cocolululta :D Itekki haluisin jotai kenkiä japanista, mutta mun läskijalkoihin ei mahu ;"(

Anonyymi kirjoitti...

HOLY SMOKE! COCOLULU<3

I really love that yellow coat! The bags are so hot too.
Glad to see you had fun shopping. xx

Kanae kirjoitti...

Nice clothes! <3
I follow your blog ^-^

Elina kirjoitti...

Ihana kasa vaatteita :D Muuten, koitin etsiä tähän vastausta aiempien merkintöjesi kommenteista, mutta en löytänyt: kun sanoit että osa Cocolulun vaatteista on hintaansa nähden huonolaatuisia ja että ne muuttuvat vähällä käytölläkin kauhean kuluneen näköisiksi, niin millaisten vaatteiden kanssa oot törmännyt tuohon ongelmaan? Ajattelin vaan, että tuskin ostaisit niin paljon Cocolulua jos ne kaikki menisivät heti kökköisen näköisiksi parin käyttökerran jälkeen :D Lähinnä mietin että mitä sieltä uskaltaisi ostaa ja mitä taas kannattaa mahdollisesti välttää, jos jotkut tietyt vaatteet kulahtavat toisia nopeammin ja kelasin, että paljon Cocolululta shopanneena osaisit ehkä sanoa... Itselläni on nimittäin Cocolta vain muutamia vaatteita, ja oman kokemukseni mukaan ainakin yksi huppari ja college (taitavat olla samaa mallia) ovat jo nukkaantuneet yms vaikka en oo niitä ihan hirveästi pitänyt ja tietääkseni oon pessytkin ne ihan oikein. Kiitti jos jaksat vastata.

Maria kirjoitti...

Elina, mulla on ongelma tullut eteen muutamien farkkujen ja t-paitojen kanssa. Farkuista lähti printit irti ja t-paidoista lähti värit. Et se taitaa vähän olla tuuria... Mut ainakaan itse en enää osta farkkuja, missä printti on kullalla tai hopealla, koska molemmat on lähteneet lätkimään vähäisessäkin käytössä. Paidoissa taas täytyy melkeen vain tyytyä siihen, et ne voi olla hyviä tai sitten ei.

Henna kirjoitti...

Toi gotham-laukku on oikeesti niin hienoin ikinä *_______*

Anonyymi kirjoitti...

oon varmaan ainut, joka ei ymmärrä, mitä vitun ihkua tossa coco lulus on.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, täytyykö sun ymmärtää? :D Enkä mä ymmärrä, että siinä on mitään "ihkua" mut se on se tyyli, mistä mä tykkään ja seuraan, joten way to go.

Anonyymi kirjoitti...

jonnekin se on kerrottava et SUN BLOGIS ON KAIKKEIN PARAS ! parempi kuin Viivin tai kenenkään muun, koska päivität usein ja oot hyvä kirjoittamaan ja kivoja kuvia ja aiheita ja KIIIIITOOOOOS ! ^____^