torstaina, kesäkuuta 16

Gets ♥

Heippa ja sori, kun bloggailut on jääneet hiukan vähemmälle viimeaikoina. En ole oikein tehnyt mitään mainitsemisen arvoista, ollut vaan kotona ja töissä vuorotellen, niin ei siinä oikein mitään mainitsemista ole. Alkuviikosta juhlittiin äidin viiskymppisiä, mut olin kaikkea muuta kuin kuvauksellisella tuulella, joten se kuvaaminen hiukan jäi... hehs.

Posti kiikutti jo viime viikolla mun treasure-japanin paketit kotiin ja sain viimein mun d.i.a'n hupparit - nyt sit vaan venaan syksyä, noi on ihan hullun paksuja molemmat ja toinen osoittautui olevan villasekoitetta. Oon allerginen villalle!

Photobucket

Photobucket

Sen lisäksi ostin unisex-housut Cocolulun 5TY6-mallistosta. Kuvissa ne näytti kivoilta, mutta... en tiiä, kai noita joskus tulee käytettyä. Ne on vähän oudon malliset pohkeiden kohdalta. :D
Muuten tosta mallistosta on pakko sanoa, että tykkään siitä ihan älyttömästi! Etenkin niistä miesten vaatteista. Esim. tää haalari on aivan älyttömän cool!

Photobucket

Photobucket

Sen lisäks ostin uuden kihartimen, kun edellinen on ihan ikivanha ja sillä on ollut tosi huono kihartaa pidennyksiä, kun se pinnoite on niin kulunut. Tää uusi ei nyt ole mikään maailman paras varmaan, mutta ostinkin sen lähinnä siksi, että toi kahvan kuosi on ehkä söpöin ikinä. ♥

Ei kommentteja :