torstaina, kesäkuuta 9

Sponsored post; Shoppingholics

Photobucket

Shoppingholics ystävällisesti sponsoroi mulle parin valitsemiani piilareita. Valitsin Candy Magicin Barbie -piilarit ruskeina, koska ruskeita piilareita mulla ei ole ollut aikoihin!

Origin: Korea
Diameter: 14.5mm
Water content: 38%
Base curve: 8.6mm

Photobucket

Olin tosi yllättynyt siitä, miten hyvin ruskea väri peitti sinisen värin - yleensä se jää aina näkymään hiukan piilareiden alta. Tykkään näistä ihan hirveästi!

Photobucket

Photobucket

Tyyli/ Style:
Rakastan näitä! Väri on enemmän kylmänruskea, kuin sellainen perus suklaanruskea ja kuten aiemmin totesin, se peittää todella hyvin silmän oman värin. Eikä nää näytä silmissä niin kovin luonnottomiltakaan, vaan tekee sellaisen söpön hiukan suurentavan efektin. Suosittelen ihan ehdottomasti, jos joku halajaa ruskeita piilareita.

Mukavuus/ Comfort:
Muuten tosi mukavat silmässä, mutta pyrkivät liikkumaan koko ajan jonnekin ja ainakin omassa silmässä nää kuivui jostain syystä tosi nopeasti. Mutta toisaalta - onneks on silmätippoja, nehän siihen auttaa.

Suurentava vaikutus/ Enlarging effect:
Suurentavat silmää just sopivasti, koska en tykkää oikeastaan juuri tämän suuremmista piilareista/ sellaisista, missä on kovin leveä tuo musta ulkoreuna.

Joten, jos haluat tilata parin itsellesi, niin se onnistuu täällä. Vahvuudet piilareissa on 0 - -10.00.
Lisäksi Shoppingholic myy paljon meikkejä, ripsiä yms.

5 kommenttia :

----Ihmettelijä---- kirjoitti...

Aika hauskaa, että tää sun blogi on tällänen Suomi Englanti sekotus... Sitä vaan, että jos ajattelit suunnata blogisi myös ulkomaalaisille niin miksi et kirjoita postauksiakin englanniksi ja suomeksi??
Tietosi ovat englanniksi, sitten blogi tekstisi ovat suomeksi mukana sekoitusta "Tyyli/Style" jne.

What's the point?

Maria kirjoitti...

Sitä samaa voi kysyä aika monelta bloggaajalta. Blogitekstit voi kääntää omalle kielelleen Google translatella sen verran, kuin sillä saa käännettyä. Siks mun mielestä ei ole tarpeen kirjoittaa kahdella eri kielellä postauksia.

SARA MARI kirjoitti...

Though you have natural light colored eyes, these lenses look nice on you!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Ensinnäkin, rakastan sun blogia. Yks mun lemppareista tässä on tää ulkoasu. Siks haluaisin kysyä sulta muutamia juttuja tähän liittyen:
1. Miten oot saanu ton raitataustan? Ootko ladannut sen jostain ja miten oot saanu sen blogiisi?
2. Ootko itse muokannut headerisi? Miten ihmeessä teit sen? :O
3. Miten saat kuviisi noi kehykset?
Kiitos jos jaksat vastata mahdollisimman pian! ^^<3

Maria kirjoitti...

Sara Mari, thank you <3

Anonyymi, kiitos. :)Ja leiskasta sen verran että: Tuon raitataustan alkuperää en muista, se on jossain tullut joskus vastaan ja oon tallentanut sen koneelle. Blogiin sen taas oon lisännyt oman Photobucket-tilin kautta lisäämällä koodiin kohdan: background-image: url("URL tähän");
Headerin oon tehnyt photarilla brusheja, textureja ja kaikkea mahdollista käyttäen, se ei ole kovin vaikeaa kun oppii. :D
Ja noi rajat teen kanssa photarilla, oon tallentanut sinne valmiiksi tyylin, et ei tarvii kuin klikkailla ja tsädäm, reunat ilmestyy.