perjantaina, kesäkuuta 3

Sponsored post; Candylens

Photobucket

Tuossa pari päivää sitten sain kokeiltavakseni Candylensilta kahdet valitsemani piilarit. Valitsin Princess Mimi-sarjasta vihreät piilarit ja Candy Magicilta siniset circle lenset. Molemmat on aivan ihanat, en ees osaa sanoa kummat olisi mun suosikit! *w*

Photobucket

Sold as: Per Pair
Diameter: 15mm
Water Content: 38%
Base Curve: 8.7mm
Replacement Period: 12 months

Jo ennestään mulla on yhdet Princess Mimi-piilarit - ne harmaat itseasiassa - ja tykkään niistä hirveästi, koska ne näyttää melko luonnollisilta silmissä. Ja näiden kanssa on sama juttu! Sinisissä silmissä ne ei ole ihan niin vihreät kuin voisivat olla, mutta näyttävät kuitenkin kivalta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tyyli/Style; ★
Rakastan näitä, aivan ihanan väriset ja näyttää sopivan luonnollisilta. Ehdottomasti yhdet mun suosikkipiilareista tällä hetkellä. Yleensä en tykkää yli 14,5mm piilareista, mutta nää ei näytä yhtään niin suurilta silmissä.

Mukavuus/Comfort; ★★★★
Mukavat silmissä ja pysyy hyvin paikoillaan. Jostain syystä mulla ei ole näiden kanssa silmät edes kuivuneet - sama juttu niiden harmaiden kanssa. Tiedä sitten mistä se johtuu.

Suurentava vaikutus/Enlarging effect; ★★★★
Suurentavat silmää kyllä, mutta eivät ihan niin paljon kuin esim. seuraavaksi esiteltävät Candy magicit. Näiden piilareiden suurentava vaikutus on luonnollisemman näköinen, vaikka tuo musta reuna piilarin ulkoreunassa onkin aika leveä.

Joten mikäli pidit näistä, niin ei kun vain tilaamaan omia. Vahvuudet ovat 0:sta -8.00.

Photobucket

Candy Magic King Size Circle Blue

Sold as: Per Pair
Diameter: 14.5mm
Water Content: 38%
Base Curve: 8.6mm
Replacement Period: 12 months

Oon jo pitkään halunnut sinisiä piilareita, eikä mulla oo koskaan ollut mitään tämän tyylisiä, joten päätin kokeilla. Pakko kyllä sanoa, että vaikka ne purkissa näyttää hiukan hassuilta ja liian kirkkaansinisiltä, niin silmissä ne on paljon kivamman näköiset. Olin selvästi liian ennakkoluuloinen. :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tyyli/Style; ★
Ainut miinus tulee aavistuksen liian kirkkaasta sinisestä, mutta sehän on toki aivan makuasia. Muuten tykkään piilareista paljon, vaikka tuo ulkonäkö hiukan arvelluttikin ensin. Meikin kanssa - kevyemmänkin - kuitenkin näyttävät kivalta.

Mukavuus/Comfort; ★★★★
Mukavat silmässä, tosin tuntuvat liukuvan herkästi pois paikoiltaan.

Suurentava vaikutus/Enlarging effect; ★★★★
Suurentavat silmää just sopivasti! Tykkään tuosta aavistuksen nukkemaisesta efektistä, mikä näillä tulee silmiin. Olkoonkin, että luonnollisuus on aika kaukana näiden kanssa, joten jos haluaa mahdollisimman luonnolliset piilarit, niin nämä eivät ehkä ole ihan se nappi valinta.

Joten mikäli pidit näistä, niin ei kun vain tilaamaan omia. Vahvuudet ovat 0:sta -10.00.

6 kommenttia :

Rosalia kirjoitti...

Mitenkä muuten istuvat verrattaessa oman silmän kaarevuuteen. Olet varmaan optikolla jo mitannut kaarevuuden koska sulla on silmälasit(?)
Kannattaako käydä optikolla mittauttamassa? : >

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sinun, aikuisen ihmisen on tehtävä tuo "duckface"-ilme? Luulin sitä vain typerien teinityttöjen yritykseksi näyttää muka hyvältä.

Maria kirjoitti...

Rosalia, on se mitattu, mutta en mä ainakaan koe sitä mitenkään tarpeelliseksi. Kyllä mulla on aina sopinut piilarit silmiin, koska mun mielestä circle lenseissä on se yks ja sama kaarevuus kaikissa...

Anonyymi, mä en edes yritä tehdä sitä tahallani. Et jos häiritsee, niin älä toki lue. <3

Anonyymi kirjoitti...

Suloset noi piilolinssien kotelot : D<3

Anonyymi kirjoitti...

Montako tuntia voit pitää piilareita yhtäjaksoisesti että alkaa tuntua epämiellyttäviltä?:)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, itse pystyn pitämään 6-10 tuntia, riippuen ihan piilareista. Mulla on melko herkät silmät, jotka väsyvät helposti piilareiden kanssa, joten tuo 10 tuntia on ollut ihan maksimi, ja silloinkin käytin ihan optikkoliikkeen värillisiä piilareita. Circlejen kanssa se on ollut max. reilu kuus tuntia. :)