maanantaina, kesäkuuta 13

Sponsored post; e-circlelens

Photobucket

e-circlelens.com ystävällisesti sponsoroi mulle yhdet valitsemani piilarit - kiitos heille siis! Valitsin söpöt violetit Angel EX-piilarit ihan jo senkin takia, ettei nimi ollut mulle edes etäisesti tuttu ja noi näytti tosi kivalta!

Paketti tuli perille ja kaikki oli pakattu violettiin lahjapussukkaan. Tavallisen piilarikotelon sijaan sain kotelin, missä on piilarikotelo, pinsetit ja pieni pullo nesteelle... Ja peili! <3

Diameter: 14mm
Water content: 38%
Base curve: 8.6mm

Photobucket

Photobucket

Tyyli/ style: ★★★★☆
Väri ei ole mikään kauhean voimakas, mutta kuitenkin näyttää sinisissäkin silmissä violetilta, mikä on oikeasti aika harvinaista - ylensä kaikki violetit piilarit taittaa siniseen niin paljon, ettei niitä violeteiksi erota. Lisäksi nää näyttää luonnollisilta, koska musta reuna on sen verran läpikuultava myös, ettei jää oikeastaan ollenkaan näkyviin kun piilarit laittaa silmään. Tykkään näistä itse ihan tosi paljon!

Mukavuus/ comfort: ★★★★★
Koska halkaisija on vain 14mm, niin nämä on kyllä aivan mielettömän mukavat silmissä. Oma silmä ei kuivunut, vaikka pidin näitä reilut 8 tuntia silmissä ilman et laitoin edes silmätippoja. Lisäksi nää pysyivät paikoillaan hyvin ja oli helppo laittaa ja ottaa pois.

Suurentava vaikutus/ enlarging effect: ★★★☆☆
Suurentavaa vaikutusta näillä ei niin kamalasti ole, koska väri on sen verran haalea. Saa ne toki oman silmän näyttämään aavistuksen suuremmalta, muttei mitenkään radikaalisti. Eli jos haluaa ns. nukkemaisemman lopputuloksen, niin nämä ei ehkä ole ihan se eka valinta siinä tapauksessa.

Haluatko parin?
Tilaa täältä

Lisäks tällä hetkellä meneillään on Summer Vacation Event!
Huomisesta alkaen harmaat piilarit aikavälillä 14-21.6. vain 18$
Ja ruskeat piilarit aikavälillä 22-30.6. vain 18$

7 kommenttia :

Anna kirjoitti...

hyviltä näyttää *__*
hei ihan pakko kysyä että millasia silmä tippoja käytät? jotain joita laitetaan ennen meikkausta vai jopa linssien käytön aikana?

epätoivoinen kirjoitti...

Tuli mieleen, et tiätkö saako GEOn piilareita Suomesta??? Edes tilattua Suomen rajojen sisällä..?

Maria kirjoitti...

Anna, käytän ihan Viscotearsia kun ei oo piilareita, mut sit piilareiden kanssa käytän Rohto Lycée tippoja, mitkä on tarkoitettu piilareille. :)

epätoivoinen, en usko että niitä saa Suomesta mitään... Cybershophan on oikeastaan ainut kai, mikä edes Suomessa myy mitään erikoisempia piilareita...?

Sami Spoon kirjoitti...

Very nice! They look lovely on you

RUU kirjoitti...

Näähän ei oo kauhean isot, niin onko nää sellaset jotka soveltuu ilman meikkiäkin? Ettei näytä ufolta? :D

Huhhuh tuntuu että sulla on miljoona sponsoria o_o Tai sitten tulee vaan niin tiheään...

Maria kirjoitti...

Samispoon, Thank you! <3

Maria kirjoitti...

RUU, ei noi kovin isot ole, mutta kuitenkin suuremmat kuin oma silmä, joten ilman meikkiä ei lopputulos kauhean normaalilta näytä. Et itse en pitäis ilman meikkiä, mut se on toki makuasia. :3