keskiviikkona, kesäkuuta 15

Sponsored post; KKcenterhk

Photobucket

Tuossa jokin aika sitten sain KKCenterhk'lta testattavakseni ison läjän ripsiä ja poskipunaduon.

Photobucket


Photobucket

Jealousness JS-703

Photobucket

AK-682B

Photobucket

Eye's chic A802-849

Kaiken sen kuumuuden keskellä, joka tuossa viime viikolla ja viikonloppuna oli, yritin napsia kuitenkin kaikista neljästä parista jonkinlaisia kuvia käytössä. Huomioikaa, että kaikkia ripsiä on ennen käyttöä leikelty, jotta ne sopis omaan silmään.

Photobucket

Photobucket

Jealousnessin yläripset ja Eye's chicin alaripset. Yläripsistä tykkään itseasiassa aika paljon, vaikka ne on noinkin luonnollisen näköiset ja yleensä suosin ripsiä, jotka pidentyvät ulkonurkkaa kohti.
Yläripsiä sai leikellä aika paljon ennen kuin ne sopivat omaan silmään, eivätkä ne olleet mikään ihan maailman helpon pari myöskään liimata - mutta onnistuin kuin onnistuinkin!
Alaripset puolestaan vaativat myös hiukan leikkelyä ennen kuin sopivat mulle. En ole koskaan ollut mikään suuri kokonaisten alaripsien fani, enkä ole vieläkään. Kuitenkin tämä Eye's chicin malli sopii hyvin, mikäli ei tavoittele mitään dramaattista lopputulosta. Lisäksi ne oli superhelppo liimata paikoilleen, koska liimanauha oli niin ohut. Tuntuivat myös silmässä hyvältä.

Photobucket

Seuraavaksi testailin noita kahta muuta ripsiparia. Yläripset oli helppo liimailla ja lopputuloskin oli oikein kiva. Ainut mitä jäin kaipaamaan, oli hiukan lisää pituutta, mutta kaikkeahan ei voi saada kerralla. Right?
Alaripset taas olivat sen verran massiiviset, että päädyin leikkaamaan ne puoliksi ja hyödynsin vain toisen puolen. Liimaaminen oli melko hankalaa, koska ripset on kiinnitetty sellaiseen kovaan siimaan, joka ei taivu millään oman silmän mukaan - siitä siis ainoa miinus. Mutta kun ne sai paikoilleen, ne näyttävät kyllä kivoilta. Vaati vain hiukan kikkailua. :D

Photobucket

Photobucket

Lisäksi sain kokeiltavakseni ES:n duo poskipunapaletin. Kuten näkyy, ovat värit yksinään käytettynä melko babypink tai vaihtoehtoisesti persikkaan taittava oranssi. Itse oon sekoitellut noita keskenään ja lopputulos on ollut oikein kiva nyt, kun iho on saanut hiukan väriäkin. Aivan vaalealle iholle tuo vaaleanpunainen poskipuna varmasti sopii yksinäänkin käytettynä ja persikka puolestaan oikein ruskettuneelle iholle. Koko paketista kuitenkin tää poskipunapaletti on ehdottomasti mun suosikkini. <32 kommenttia :

Dudu kirjoitti...

Ihania ripsiä, kaikki näyttää tosi hyvältä! =D

Kati kirjoitti...

Noi Jealousnessin yläripset ja Eye's chicin alaripset on itseasiassa tosi kivan näköset! Yleensä välttelen ton näkösiä just sen takia, kun ne tuntuu niin kauheen lyhkäsiltä. Mut noista tykkään! Ja oon ihan rakastunu tohon ES:n babypinkkiin! ;A; must have!