maanantaina, kesäkuuta 20

Inspirational blogs

Hyvää alkuviikkoa vaan kaikille! Mulla alkoi just kahden päivän vapaa ja aion nauttia siitä tekemällä en yhtään mitään, oon niin väsynyt töistä, ettei mitään järkeä. Lisäks hevosen kanssa sattui pieni onnettomuus viikonloppuna, joten pitäis pysytellä paikoillaan että polvi sais rauhassa parantua. Taitaa tulla kotona kaupungissa vietetty juhannus.

Sen jälkeen kun Rii teki postauksen suosikkiblogeistaan, niin ajattelin että voisin kans tehdä sellaisen - etenkin nyt, kun tällä hetkellä ei oikein muutakaan bloggailtavaa ole!


Photobucket

1 • Utsukushii Gal Riin blogi on ehdottomasti mun suosikkini kaikista niistä blogeista, joita luen. Taitaa myös olla blogi, jota olen seurannut pisimpään...? Riin tyyli on niin uskomattoman upea ja ihana, että osaan olla vain kateellinen. Lisäksi asuista saa aina hiukan ideaa omaan pukeutumiseen ja meikit sekä hiukset on aina aivan upeita. Oon kateellinen. ♥

Photobucket

2 • graphic noise Nicolan blogi on mielettömän kiinnostava ja tytön tyyli on aivan upea. Asut on aina yhtä ihania ja shoppailuja on kiva sniikkailla. Eikä sovi unohtaa postauksia Tokiosta, jotka on aina yhtä mielenkiintoisia. Lisäks blogissa olevat kuvat on aina aivan ihania ja Nicola on mielettömän nätti.

Photobucket

3 • Woxje Roxin blogi on aika uusi löyty, mutta siitä on tullut aika nopeasti yksi mun suosikeista. Rox on mielettömän nätti ja toteuttaa omaa tyyliään upeasti. Oon aivan mielettömän kateellinen niistä taidoista meikata ja laittaa hiuksia. ♥


5 kommenttia :

SARA MARI kirjoitti...

Yes! I love those blogs too!

Rii kirjoitti...

Aww thank you so much for mentioning me! I'm so happy that you think of my blog like that! DIdn't know that! /DD
Thank you SO much!!!♥♥♥

Maria kirjoitti...

Rii, you're welcome. ^^ I just love your style so much! ♥

こららにこら kirjoitti...

oh, I just saw that you mentioned me!!♥ thank you so much!! I feel so honored ♥。゚(゚´Д`゚)゚。♥
thank you~

Anonyymi kirjoitti...

thanks for this! this is cool..