sunnuntaina, lokakuuta 19

Eilinen tuli uudestaan

Hektinen retki Stadiin päättyi väsymykseen, kurkkukipuun ja vitutukseen - toisin sanoen tulin kipeämmäksi vain kuin ennen olin. Mutta oli kivaa ja ehdin jopa vaatekauppoihin kiertelemään ja etsiskelemään mekkoa itselleni - GT'n uudessa mainoksessa on se täydellinen mustavalkoinen, mutta sitä oli vain punaisena Mannerheimintien GT'ssä. Onko joku nähnyt sitä jossakin? olisin iloinen, jos sen saisin.

Tuossa on lauantain vaatteet. Ostin tuon ihanan harmaan neuleasian Vilasta, vaikka köyhdyinkin sillä melko lahjakkaasti - rakastin tuota vain niin ylettömän paljon.

- Paita Gina tricot
- Neule Vila
- Shortsit H&M
- Uggsit H&M lastenosasto
- Pipo... niinpä, mistä tosiaan
- Laukku Friis & co.

Oli hitusen kylmä, kun tuossa asustuksessa hiippaili pitkin kaupunkia, mutta siitä selvisi onneksi. Tsukiconissa olin siis myös käväisemässä ja yritin olla mahdollisimman gyaru - gyaru on siis japanilaisten nuorten suosima street style tyyli, jossa on erilaisia alatyylejä. Ehkäpä teen tästä merkinnän huomenna.
Olen kuitenkin etuoikeutettu edelleen, koska pääsin ilmaiseksi ja jonon ohi sisään~ Toisinaan on suuresta suusta jopa hyötyä ( tosin sillä päätyi myös Sincrean staffin kameran haaviin ja selittämään niille jotain Japanista. Failasin )
Kuromi on siis My Melodyn pahiskaveri, josta tykkään ihan mielettömästi. Sanrion hahmoja tämäkin. Sain kotelon Hannalta, kun huomasin sen sillä ja rakastuin siihen ihan mielettömästi - vihdoinkin mulla on oma Kuromi korttikotelo !

Viikonloppuna myös syötiin todella hyvin ja mun on todettava, että Hanna on mieletön kokki! Söin elämäni parasta pizzaa ja tosi hyvää pastaa perjantaina. Kamala tulla kotiin, jossa on ruisleipää ja juusto kaapissa, eikä mitään muuta. Huomenna siis kauppaan hakemaan jotain ruokaa, jos vaikka olisi viimeinkin nälkä edes vähäsen.

Steissin edustus tänään noin kello yksi. Olen vähän tosi kivannäköinen ilman meikkiä ja hitusen kipeänä. Mäkkimuki <3 Tänään tuettiin yleiskansallista ruokamallia ja haettiin mäkkiruokaa ennen kuin hyppäsin junaan ja lähdin kotia kohti. Junassa oli kerrankin melkein tyhjä vaunu ja sain istua kaikessa rauhassa ja kuunnella Jippua. Äsken hankin Jippun uusimman levyn ja pakko sanoa, että pidän vanhasta soundista enemmän - tämä on liian Scandinavian music group tyylistä.

Viikonloppuna pelasin myös SIMS 2'sta innoissani. En ole tajunnut, että se peli on niin mielettömän kiva! Se talojen rakentaminen ja sisustaminen on ihan mielettömän kivaa puuhaa, siihen sai menemään monta tuntia viikonloppuna.
Mutta kaikinpuolin oli kuitenkin hauskaa, eikä pienet vastoinkäymiset haitanneet yhtään mitään. Ollaan elossa, kasassa ja pinossa, mutta nyt Luciferin liittolainen, tee ja sänky kutsuvat!

Ei kommentteja :