keskiviikkona, lokakuuta 8

Keskiviikon tyylitestit

Tyyliassareiden testi

Tulos:

Sinä olet Rockprinsessa!

Valintojesi perusteella olet, tai sinusta voi ainakin tulla, täysiverinen rockprinsessa. Moderni rockprinsessa ei ole jätkämäisen rähjäisen rock, vaan hänen tyylinsä on huomattavasti sofistikoituneempi, naisellisempi ja kosmopoliitimpi. Rocktyyli ei tässä tapauksessa myöskään tarkoita hutsahtavan 80-lukulaista bändärimeininkiä räikeine meikkeineen, vaan itsevarmaa ja hivenen boheemia tyyliä.

Todellinen rockprinsessa yhdistelee vintagelöytöjä uusiin vaatteisiin ja ylellisiä materiaaleja (kuten silkkiä) nahkaan ja denimiin. Pillifarkut ja t-paidat muodostavat jokapäiväisen lookin perustan. Asusteiksi sopivat antiikkikorut ja ketjut. Rockprinsessan tyyli rakentuu mustalle värille, mutta jos haluat erottua eduksesi mustaan pukeutuvasta massasta, mausta asujasi roosalla ja norsunluun valkoisella.

Rockprinsessan hiukset ovat luonnolliset, koska hänellä on aamuisin muutakin tekemistä kuin vääntää tukkaa (esimerkiksi nukkua pitkään). Meikin painopiste on tummissa silmissä, joiden ei niidenkään tarvitse olla liian siistit.

Kun haluat ottaa rockprinsessatyylin haltuun, ajattele ja seuraa Kate Mossia, Sienna Milleriä ja Vanessa Paradisia. Hanki itsellesi poikaystävä, joka omistaa prätkän (jos et itse halua ajaa). Hae vaikutteita NYC:istä ja Lontoosta. Käy keikoilla ja baareissa, syö julkisilla paikoilla roskaruokaa ja hengaa kundien kanssa.

Rockprinsessan merkit: Marc Jacobs, DSquared, Diesel, Levi's, vintage designer-merkit.

Kommentit: No en mä tiedä... oikeastaan kyllä löysin itseni tuolta, vaikka mä kammoksun melkeenpä t-paitoja. Muuten kyllä ihan nappiin, koska tuohon tyyliin yleensä päivän asua rupean kasaamaan.
tuloksesi on: 31 pistettä.

Miksaaja Sinulla on itsesi näköinen tyyli. Pidät erilaisten asioiden yhdistämisestä ja se tekee tyylistäsi ainutlaatuisen. Et ota itseäsi etkä muotia liian vakavasti, joten rento suhtautumisesi näkyy tyylissäsi. Välillä on mukavaa laittautua oikein kunnolla ja joskus taas löhötä kotona verkkareissa. Et usein sorru viimeisimmän muodin hömpötyksiin vaan valitset jotakin, mistä oikeasti pidät. Vahinkoja sattuu toki kaikille, joten kaapistasi löytyykin muutama vähemmän mairitteleva lipsahdus. Julkkiksista muistutat eniten tyyliltäsi hauskaa ja rentoa Cameron Diazia.

Kommentit: Mä en ihan vakuuttunut tuosta Cameronista, mutta muuten mä tykkäsin tästä edellistä enemmän. En koe oloani ihan niin lokeroiduksi, koska en kuitenkaan ole niin kovin rock vaan pikemminkin fiilispukeutuja.

Ei kommentteja :