perjantaina, lokakuuta 31

No worries, mate. I'm just losing my mind.

Tänään viimeinkin työnsin nenäni ulos ovesta kaatosateeseen ja otin suunnaksi Turun. Kävin vähän kiertelemässä vaatekauppoja ja toteamassa, miten tylsältä kaikki oikeastaan näyttikään. Kaikissa kaupoissa on _samat vaatteet _saman värisinä - etsi siinä sitten jotain omaa silmää miellyttävää? tein sitten kuitenkin ihan peruslöytöjä, joita tulee tarvitsemaan kyllä.

Kävin katsastamassa Seppälässä sen Nykänen&Frigren malliston ja vaikka yleensä kavahdan Seppälää, niin nyt oli pakko ostaa tuo kitin värinen satiinipaita. Se on ihana päällä - ja mikä parasta, se on tehty suomalaiselle vartalolle, joten mun normaali kauluspaita ongelma väistyi, kuin rintavarustus mahtui sisään ilman puristamista ja kuristamista. Lisäksi nuo paidat olivat tänään -50%, joten halvallakin se lähti mukaan. Normaalia hintaa kun en siiät olisi kyllä maksanut.
Sitten, GT'n musta fakkuminari, jollainen mulla jo on, mutta joka selkeästi tarvitsi kaverin - tai pikemminkin yhtä kokoa pienemmän kaverin.

Huppari! Ostin siis ihan oikeasti sellaisen käyttövaatteen ja koinpa jopa olonikin siinä ihan kivaksi. Eli siis KappAhlin lastenosastolöytö~ Tuo on tosi söpö, se karvahuppu on aivan mielettömän liikkis ja tuo on sellainen... mukavan löysä.

Iik! Tinker bell t-paita! Rakastuin tähän salamana ja oli pakko saada, en olisi selvinnyt ilman. Turhamaisuus <3 Ostin kyllä pari t-paitaa juuri JC'stä, mutta jotenkin vain vastustuskyky oli tänään nolla ja sen verran ylimääräistä rahaa, että törsäsin kerrankin (taas) kunnolla.

Koruja GT'stä vielä. Molemmat oli alennuksella ja ihmisellä ei ole koskaan liikaa kaulakoruja... ehkä. :'))

Olen huomannut sen, että ihmisen on todella epäkätevää olla kokoa 34-36 /S ja omistaa koon C-D rinnat, koska todennäköisesti et mahdu yhteenkään kauluspaitaan/mekkoon ilman, että kuristut siinä. Ja koko 38/M taas on sen verran suuri, että voisi harkita telttailemista. Toisinaan haluaisin olla jokseenkin sopusuhtaisempi - en pieni tyttö isoilla tisseillä, vaan mieluummin silleen sopusuhtainen.

Huomenna on edessä tyttöjen yökylä! En voinut vastustaa kiusausta olla hiuka halloween, joten ostin sekä itselleni että Evelle pienet pinneillä kiinnitettävät pirunsarvet.

Ostin~ ♥

2 kommenttia :

Roosa kirjoitti...

Eikä, mikä ihana tuo koira oikeen on :D

Kivoja löytöjä oot tehny, GT:n musta koru <3

Maria kirjoitti...

Se on itseasiassa pahin heräteostos pitkään aikaan, mutten voinut vastustaa sitä Stockan leluosastolla ja totesin, että jollen ota oikeaa koiraa, niin voin ostaa itselleni pehmolelun hyvillä mielin. :D