sunnuntaina, syyskuuta 13

Let's go old together

Tiedän, olen ollut viimeaikoina tosi huono päivittäjä, mutta syynä siihen on ollut ihan kiire ja väsymys. Teen töitä 8-9 tuntia joka päivä ja sen jälkeen menen vielä ystävien kanssa ulos, joten päivät venyy 12 tuntisiksi helposti ja sen jälkeen pitäisi vielä kotonakin ehtiä tekemään jotain, joten mulla ei yksinkertaisesti ole vain ollut aikaa. Pliis, ymmärtäkää, jooko? Ei ole kivaa väsyneenä lukea kommentteja kuten tämä:

"Taidanpa tiputtaa sinut pois luettujen blogien listalta, kun et päivitä."

Nojoo, end of avautuminen. Teen nyt entryn G*Un synttäribileistä viime viikonlopulta. Eli tosiaan oltiin Elinan luona partyamassa ja silleen. Laitettiin ruokaa, leivottiin kakkua ja avauduttiin. Kaikinpuolin oli oikein kiva viikonloppu, etenkin öiset transsitanssit olivat aika... epic? :D Toisaalta jutun taso oli myös suhteellisen eeppistä loppujen lopuksi. Mutta pääasiahan on se, että kaikilla oli kivaa. :3



Pinjalla oli iso tukka ja se toimi meidän vispilänkäyttäjänä.



Emmiksen kanssa käytettiin leipäveistä johonkin... Johonkin.





Ja tältä se näytti ensin...



Ja lopulta tältä.



Food and mah phone



Virallinen maailmanparannuskuva. Istuttiin partsilla oikeasti paljon ja puhuttiin syntyjä ja syviä. Oli aika hilpeät keskustelunaiheet oikeasti, harvoin olen nauranut niin paljon kuin tuolloin.





Viikko tosiaan meni töissä ja loppuviikosta tulinkin kipeäksi. Siltikin perjantaina nyt raahasin itseni ajelemaan ja matkaan mahtui vaikka mitä, mutta esim. bensa loppui, hanskalokerossa oli omenoita ja takapenkin valloitti mies, joka sammui puhelimeen puhuessaan. Mutta kivaa oli. Eilen taas olin kaverin luona, kävin ajamassa sen Honda Preludea ja pakko sanoa, että meen vielä yön pimeydessä ryöväämään sen auton. :D Turussa käväisin viemässä egolasit Iirolle ja tulin kotiin nukkumaan. Kiva tällainen keuhkoputken- ja poskionteloidentulehdus. Olo on varsin tukkoinen.

♥ Maria

10 kommenttia :

Roosa kirjoitti...

toi marjapiirakka ;__;♥

Bom kirjoitti...

Hmh, no johan on kun joku on mennyt tuollaisen kommentin pistämään :o Ihmiset ei taida oikeasti tietää että kyllä meillä bloggaajillakin on elämä..

Mutta hei apua, onpas tolla sun kaverillas isot hiukset : D Mulle kanssa kiitos! Plus sä oot ihan älyttömän nätti, tässä saa ihan alemmuuskomplekseja..

Hanna kirjoitti...

tuo on oikeesti niin perseestä kun ihmiset vinkuu sellasesta asiasta kuin päivitystahti!!! Menkää te ihmiset töihin, olkaa siellä ylitöis ja yrittäkää nyt päivittää blogejanne siin samalla. Yrittäen keksiä jtn kerrottavaa. Siinähän kyllästyy siihen kun blogin pitäjä jauhaisi vain paskaa eikä mitään kiinnostavaa. Ihmisillä on elämä kuten = koulu, työt ja ihmisuhteet. Ei heidän tarvi 24/7 olla blogiaan päivittämässä sen vuoksi että te saisitte lukea. Jos on todella siitä kiinni että jos kirjoittaja ei päivitä ja lopettaa lukemisen kun pariin viikkoon ei kuulu mitään (tietäen että joillakin on elämä) on kyllä heikot kiinnostukset blogia kohtaan. Jos on yhtään ymmärrystä, niin hyvä, jos ei, kannattaa alkaa miettiä tätä omalta kohdalta, jos teillä olisi työt ylitöineen ja blogi johon teidän olisi saatava KIINNOSTAVAA luettavaa eikä turhaa paskanjauhamista joka vasta viekin kiinnostuksen blogista.

Kiitos ja näkemiin!

Anteeksi avautuminen, mutta mielipiteeni vain tässä annoin ja tsemppiä sulle! Ei sun tarvi masentuu parin lukijan takia joilla ei ole minkään valtakunnan empatiaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Kerran viikossa ei ole musta anakaan kovin vähän. Pikemminkin kiva postaustahti, vielä tylsempää olisi, jos bloggaaminen ahdistaisi ja lopettaisit
-oot ainakin mun ehdoton lempibloggaaja♥

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on näyttänyt olevan kivaa=)
Päivitä koska päivität, mut mä en lopeta koskaan tän lukemista:D

Noradriel kirjoitti...

Minä ainakin ymmärrän. Joskus ei vaan huvita blogata, niin sitten ei huvita. Sille ei voi mitään. Vaikka kyllä minäkin kieli pitkällä odotan uusia postauksia.

Mut äää-ä! Nuo ruuat. <3 Mäkin haluun. Näyttää tosi hyvältä! Ja varmaan maistukin?

Nyt tuntuu, että kaikki on kipeitä. Itsekin olin kipeä. Olikohan lievä possuflunssa, niin päästäisi siitäkin. ^^ Lepäile vaan ihan rauhassa.

568A kirjoitti...

jooo mulle kans on sadellut noita 'lopetin sun blogin lukemisen moi' kommentteja vaik millä mitalla. en tajuu mikä tarve ihmisillä on ilmottaa siitä erikseen ku ei se muuta mitään :D tyhmää.

mut uuuh rupes tekeen mieli kakkua ku näin noit kuvii :--D

Maria kirjoitti...

Jenny, kiitos :D Mut tosiaan, Pinin hiukset on aika megaisot. Ne on ihanat kyllä, olen kateellinen sen tukasta.

Hanna, kiitos, olen samoilla linjoilla sun kanssa. Mutta tosiaan, mikäpä siinä jos ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin stalkata, koska bloggaajat päivittää.

Anonyymit, kiitos ♥

Noradriel, nuo ruoat oli hyviä *w* Varsinkin meidän suklaakakkuviritelmä oli aika epic, mutta maistui ihan mielettömän hyvältä. :D

568A, no niinpä :D Jos ei lue, niin ei lue, mutta kun ihmisillä on muutakin elämää kuin 24/7 dataaminen ja blogin päivittäminen.
Meidän kakut oli kieltämättä aika hyviä :D

paradoxal kirjoitti...

Hei mitä vikaa paljeteissa on? 8D Jos voisin pukeutua vaan johonkin yhteen juttuun, niin pukeutuisin paljetteihin ja johonkin kiiltävään koko loppu elämäni! ♥ 888D

... noi korkkarit on aivan syötävän suloisia, hon!

Anonyymi kirjoitti...

taidankin olla nykyään MOOSES THE VISPILÄ, vispasin meinaa oikee huolella tuona lauantaina >DD
ja nytku mietin koko sitä päivää ni.. eihä me oikeestaa tehty muuta ku ruokaa o.ô mut onneks suu käy samaan aikaan ku lappaa rasvaa sisään ! muutenhan meijän syndemiitti ois ollu aika hiljanen ! 8DD