tiistaina, joulukuuta 15

Answers

# Miksi et enää pukeudu lolitaan?
- Tekisi mieli pukeutua, mutta loleilu on yksinään tylsää, joten se on sen vuoksi vähän jäänyt... Lisäksi talvella vaan en saa inspiraatiota loleiluun, kun tekee vain mieli laittaa mukavat ja lämpimät vaatteet päälle. Mulla on ollut kyllä ties kuinka monta kertaa sovitettavana uusia lolivaatteita päällä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi laittaa itseäni. Muutenkin viikolla olen laiska laittamaan itseäni, enkä tykkää pukeutua loliin ilman, että hiukset ja meikit on laitettu. Laiskuus siis varmaan on se ratkaisevin tekijä tässä(kin) asiassa.

# Miten hoidat ihoasi? Se näyttää aina niin puhtaalle ja sileälle.
- En mä oikeastaan hoida sitä mitenkään säännöllisesti. D: Se on vaan luonnostaan aina ollut tosi hyvä, joten ei mun ole tarvinnut koskaan oikeastaan tehdä sille mitään. Kuorin sen nykyään about kerran viikossa ja iltaisin laitan kosteusvoidetta, mut muuten hoito rajoittuu sit siihen, et pesen meikit pois kun ole sattunut meikkaamaan. Eli ei mulla tosiaan ole mitään ihonhoitorutiineja.

# Poltatko?
- Toisinaan, yleensä baarissa tulee poltettua kavereiden kanssa. Onneksi oon kuitenkin saanut muuten tupakoinnin lopetettua.

# Mikä on sun mielestä hirvein ns. tyylimoka, tai mitä vaatekappaleita inhoat?
- Apua... No tota, henkilökohtaisesti mun on pakko sanoa, että läpikuultavat "sukkahousuleggarit" ja hädin tuskin takapuolta peittävä t-paita yhdistettynä on varmaan maailman hirvein yhdistelmä. Se näyttää vaan siltä, et housut on unohtuneet kotiin. Eri asia on, jos paidan kanssa on farkkuleggarit tai wetlookit tms. Mut muuten tuo tyyli, mitä valitettavan usein näkee murrosikäisten tyttöjen päällä, on aivan järkyttävä. Se tekee mun mielestä jotenkin sotkusen näköiseksi.
Sit mikä on mun inhokkivaatekappale, niin kaikki mainosvaatteet. Ne sietäis polttaa roviolla. Karjala-lippikset ja Karhu t-paidat jne. Saan kylmiä väreitä niistä.

# Mitä hiustyyliä haluaisit kokeilla,mut et uskalla? ;P

- Varmaan jotain tyyliin rastat? Tai sitten ihan lyhyet hiukset... Oon kokeillut niin paljon erilaisia tyylejä, ettei oikeastaan ole enää mitään sellaista, mitä välttämättä haluaisin. Mut puolikalju vois pitkästä aikaa olla kiva - tosin tiedän kyllä, etten leikkais sitä mistään hinnasta, kun hiukset on kuitenkin sen verran pitkät.

# Tykkäätkö japanilaisesta ruuasta?Mistä erityisesti?
- Tykkään ja en tykkää. Tykkään sushista ja täytetyistä riisipalloista jne. "kylmästä ruoasta" mut muuten se on vähän niin ja näin. Kyllä mä melkein kaikkea suostun kokeilemaan, mutta eri asia on sitten, että tykkäänkö mä siitä. :D Tosin nyt kun lähdetään parin viikon päästä, niin aion kyllä rohkaista itseni ja maistaa kaikkea mitä keksin.

# Mitä tekisit, jos huomenna tulis maailmanloppu?
- En varmaan mitään? :D Oikeesti, en tiedä. Surisin varmaan sitä kaikkea, mikä on jäänyt tekemättä ja kyttäisin kelloa kauhulla, et koska se maailmanloppu oikein tulee.

# Kuka on sun lempijäsenes Sadiest? ^-^
- Tsurugi ♥

# Voisitko kuvitella muuttavasi Japaniin asumaan?(tai jonnekki muualle?)
- Tulevaisuudessa toivon, että voisin asua ulkomailla, mutta Japaniin en kyllä ihan heti välttämättä muuttaisi. Se elämänmeno siellä on vähän liian hektistä pidemmän päälle. Mut tyyliin Etelä-Eurooppaan voisin muuttaa asumaan tai vaihtoehtoisesti Englantiin. Parasta olisi kuitenkin se, jos saisi asua monessa maassa elämänsä aikana.

# Missä oot ja mitä teet 10 vuoden päästä?
- Toivon mukaan olen töissä, tiedä sitten missä päin maailmaa.

# 3 asiaa,jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
- Kännykän, teltan ja ruokaa

# Lempiherkkusi?
- Mozzarellatikut. En oo minkään makean ystävä oikein, suolaiset on enemmän mun mieleen.

# Millainen on unelmiesi mies? ;))
- Kerron, kun sellainen tulee vastaan. :D Oon tosi huono sitoutumaan, joten varmaan sen pitäisi olla vähän samanlainen kuin minä, ettei koko ajan tarvitsisi nähdä ja viettää aikaa yhdessä. (Eikä se ulkonäkö tietty pahaksi olisi...) Mut olen todennut, et mun kriteereillä on vaikea löytää miestä varmaan koskaan, eikä se juuri mun mieltäni silti paina.

# Paras kirja ikinä?
- Luen sen verran paljon, etten oikeasti osaa valita lemppariani. Lordi John -sarja nyt on kuitenkin yksi suosikeista Keisari-sarjan ja Muskettisoturien ohella. Ja LotRia ei sovi unohtaa.

# Millaisista ihmisistä pidät?millaiset ihmiset ärsyttävät?
- Rehellisistä, avoimista ja iloisista ihmisistä, joilla on omat mielipiteet asioihin. Ihmisessä pitää olla jotain särmää.
Omahyväiset ja itsekeskeiset ihmiset ärsyttävät varmaan eniten. Mut saa näkemään punaista sillä, että kaikki pyörii sen oman navan ympärillä ja aina ajatellaan omaa etua ensimmäisenä.

# Mitä haluat juuri nyt? ^-^
- Sellaiset saappaat, joilla uskallan lähteä Japaniin. :D

# Vahvin ainees koulussa? Heikoin?

- Historia, uskonto, kuvaamataito ja liikunta on aina olleet ne vahvimmat. Heikoimpia sit taas matikka, fysiikka ja kemia.

# Suosikkihajuvetes?
- Lancômen Miracle

# Paljonko rahaa käytät kuussa shoppailuun?
- Kolmenumeroisia summia

# Mistä ostat eniten vaatteita?
- Suomesta varmaankin Spiritstoresta, mutta suurimman osan taidan kuitenkin tilata ulkomailta.

# Juotko?
- Juon

# Käytkö vielä tallilla?
- En oo nyt käynyt vähään aikaan, mutta aloitan käymisen taas tuossa vuodenvaihteen jälkeen.

# Suosikkipaikat Top5?
En nyt ollut ihan varma, et mitä tässä haettiin, joten listaan nyt sit ihan randomisti mestoja tähän.
1. Koti
2. Kavereilla
3. Mökillä
4. Jossakin ulkomailla
5. ?

# Kuka inspiroi sun tyyliäs eniten?
- Kaverit, ihmiset, joiden blogeja seuraan, lehdet... Ei mulla ole mitään varsinaista tyyli-ikonia.

# Jos sun pitäis syödä vain jotain yhtä ruokaa kuukauden ajan,mitä se olisi?
- Pastaa!

# Lempivärisi?
- Punainen ja musta on aika pop

# Lempiautosi?
- Volkswagen Golf GTi

# Lempinumerosi? x)
- 3

# Missä oot töissä?
- Tällä hetkellä en missään.

# Mistä ostat liput japsibändien keikoille?Onko se kuinka monimutkaista?
- Siis Japanissa oleville keikoille? Mukunokin kautta. :) Ei se oikeastaan monimutkaista ole muuten kuin siltä kannalta, ettei ole mitään takuita, et kaikille keikoille saa liput. Itsellä on onneks ollut aina hyvä tuuri ja oon saanut liput kaikille niille keikoille, mille oon halunnutkin.

# Oliko helpoo liittyä Sadien faniklubiin?
- Mukunokin kautta tämäkin tapahtui, koska Sadien fanclubiin ei voi liittyä, ellei asu itse Japanissa. Kallista hupia, mutta en mä kyllä ole katunut, että sijoitin siihen rahaa.

# Unelmies mies?
- Vastasin jo ylempänä.

# Lempibändi?
- Sadie, Vidoll

# Miksi ette miittaa G*U:n kanssa useammin?
- Koska yhdeksän ihmisen on vaikeaa sovittaa aikataulunsa yksiin, kun ei asuta samalla paikkakunnalla ja esim. itselläni tulee Helsinkiin matkustaminen melko kalliiksi.

# Kuuletko itsestäs joskus jotain huhuja?
- Haha, kuulen, enkä tosiaan mitään hyviä kovinkaan usein. :D Hauskaa olis tietää, mistä porukka aina keksii niitä juttuja!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

uh ihanaa kun jaksoit vastailla kaikkiin noihin kysymyksiin ja ei et saa leikata noista hiuksista puolikaljua! Hei mista ostat kaikki kynsikoristeesi?

Maria kirjoitti...

Anonyymi, Fullmoonista Japanista :3 Ja osa on sit sellaisia, mitä oon tuonut kun oon tuonut mukanani Japanista.