perjantaina, joulukuuta 25

Cocolulu lucky bag!

Jes! Juttu mitä odotan Cocolta aika paljon - lucky bag! Vakoilin äsken Cocon sivuilta, että naisille on myynnissä kaksi erilaista: 10,000yen, jossa on tavaroita 48,000yen edestä ja 20,000yen, jossa on tavaroita 58,000yen edestä!
Halvempi (n. 80€) on pakattu olkalaukkuun ja pitää sisällään seuraavanlaisia tuotteita:

Silleen oon vähän ristiriitaisella mielellä tuon bagin suhteen, koska tuossa on paljon kamaa, mitä itse ei ainakaan tulis käytettyä. Mutta oon huomannut, et Japanissa tulee kyllä haalittua aina noita kasseja mukaan ja sit ihmetellään, mitä sillä kaikella tekee. Mutta okei, onhan se halpa kun maksaa vain 10000 jeniä vaatteista, joiden normaali hinta on yhteensä melkein 50000 jeniä! Joten jos tietää oman kokonsa varmasti ja on vähän vakoillut noiden kassien sisältöä, on mun mielestä ainakin tuollainen ihan hyvä sijoitus - ainut vaan, että esim. nettikaupassa noi on jo sold out. Katotaan miten käy liikkeessä, siellä niitä pitäis ainakin olla yli uuden vuoden. :D

Sitten se kalliimpi näyttää tältä:

Toi kaulaliina on ainakin aika eeppisen ruma mun silmissä, mutta toi vedettävä laukku kiinnostaa silleen - kuten myös tuo takki. Muuten olen sitä mieltä, ettät uo halvempi laukku kyllä miellytti enemmän omaa silmää. (Enemmän paitoja, lol :D)

Mut, hauskaa vuodenvaihdetta! Katsotaan miten pääsen päivittelemään, kun ei konetta kämpillä ole ja sitä en mukaan myöskään ole ottamassa, koska miniläppäri on niin toivottoman hidas.
Mutta voi olla, että saatte keikkaraportin The United Killersistä jo ennen uutta vuotta, katsotaan katsotaan - jos vaikka yöllä löydettäis Osakasta joku nettikahvila missä viettää aikaa.

♥ Maria

6 kommenttia :

Kati kirjoitti...

Kattelin noita ja olin ite ainakin suht pettyny tan vuoden valikoimaan. En oikeestaan tykkaa mistaan noista :/ Eniten itteeni himottaa Glad News:in fukubukuro, mut tiian etten oo hankkimassa sita, ni yritan olla miettimatta mitaan naita ihanuuksia x)

Anonyymi kirjoitti...

aaah miks suomen nettikaupois ei myydä tollee? koska toihan on siis ihan mahti liike idea. Voi jos saisin ton alimmaisen ; __ ;

Maria kirjoitti...

Kati, mä yritän olla kattelematta ees mitään muita, kun tiiän et tulis himo ostaa. :DD Mut tosiaan, Cocon ei ollut yhtään niin kivat kuin viime vuonna. Ainakaan tuossa kalliimmassa. D: Vaikeaa kun molemmissa olis joku yks kaks juttuu mitkä haluan. xD

Shiri kirjoitti...

Noh, mun mielestä ihania <3

Kati kirjoitti...

Ma itkin jo Liz Lisan laukun vuoks ku se ite laukku on jo niin ♥ raaaaaah :D Gilfyn on kans niin kiva! Voiku raha kasvais puissa!

Maria kirjoitti...

Kati, äläpä vaan! Liz Lisan se vetolaukkukin olin niin söpö ;___; Sääli vaan et sellasta on aika vaikee kuskata Japanista kotiin X)