keskiviikkona, joulukuuta 23

Tuto

Puhuin silloin jossain vaiheessa, että tekisin tuton geelikynsistä ja kasasin tänään samalla jonkinlaisen, kun tein kynsiä - itse sitä on aika vaikea kuvata, kun omaan vain kaksi kättä, mutta yritän selittää vaiheet mahdollisimman hyvin. :D

Eli, let's start!Eli tarviit:

Tippejä
Appelsiinipuu tikun, millä tökit kynsinauhat
Kynsiliimaa
Geeliä
Geeliaktivaattorin
Viiloja
Lakkoja ja blingejä
Pinsetit
Tippileikkurin1# Työnnä tikun kanssa kynsinauhat alas. Muuten geeli ei ota kunnolla kiinni ja alkaa lohkeilemaan + näyttää rumalta.

2# Karhenna kynnen pinta hellästi aavistuksen karkealla viilalla. Huom! Älä ohenna omaa kynttä, se ei ole tarkoituksena. Koska myöhemmin joutuu viilaamaan lisää, ei kannata innohtua nyt liikaa, koska ohuet kynnet ottaa paljon helpommin damagea + toi geeli polttaa inhottavasti laitettaessa, jos kynsi on kovin ohut.3# Valitse sopivan kokoinen tippi ja liimaa se kiinni kunnolla. Mieluummin vähän liian iso kuin liian pieni, koska liian pieni puristaa ja geeli voi murtua ja kynsi poksahtaa irti. Isoa saa viilattua kapeammaksi.4# Lyhennä tippi halutun pituiseksi tippileikkurilla ja viilaa pää haluamaasi muotoon. Viilaa tipin ns. reuna kynnen päältä matalammaksi ja karhenna kiiltävä pinta mattapintaiseksi, jotta geeli ottaa kiinni kunnolla.5# Levitä geeliä ohuelti koko kynnelle.6# Suihkauta aktivaattoria n. 10cm päästä kynnelle. Vain yksi suihkaus, muuten kynsi alkaa lohkeilla! Toista ohut geelikerros + aktivaattori käsittely kolmesti tai neljästi. Huom! Geelin tulee olla kokonaan kuivunut ennen seuraavaa kerrosta.
Lopuksi viilaa yli mennyt geeli varovasti pehmeällä viilalla irti kynsinauhoista ja ihosta, kiillota kynsien pinta mikäli haluat tai lakkaa ja blingaa, ihan vaan miten mieli tekee.7# And you're ready! :D Oli helppoa.

♥ Maria

15 kommenttia :

highkick kirjoitti...

apua! kuulosti kauheen hankalalta mut varmasti parempi silti mulle kuin kasvattaa omat kynnet jotka lohkeilee koko ajan :D

Kaoru kirjoitti...

Cute nails <3

ewerty_ kirjoitti...

Ooh, hei, hyvä tuto!
Se oli selkee ja kiva~

Iida kirjoitti...

Oho, olipas se helpon näköistä! :D Kuinka paljon tarvikkeet suunnilleen maksavat, ja ostatko kaupasta vai tilaatko netistä?

Banaana_ kirjoitti...

Mistä toi sun geeli ja geeliaktivaattori on ostettu? Ja minkä hintaisia olivat? :D

Kiitos ja Hyvää joulua! ^__^

bubble-wrap kirjoitti...

aaa hieno tuto, kiitos ! :>

Shiri kirjoitti...

Nätti tutoriaali, kiitos paljon! Vielä kun osais tehdäkin jotain kaikki jalokivet & koristeet kynsissä (ne tarttuu aina kaikkialle).

Kati kirjoitti...

Kiitos tutosta! Viela jai ihmetyttamaan, et onks toi tipit ihan normaaleja muovisia vai jotain ihme speciaali.. juttuja? :D Ja ala vaan sano et noi blingit on japanista, nayttaa niin siisteilta!
Ihanat kynnet muuten, nytku iteki jaksas alkaa saataa :3

Maria kirjoitti...

Iida, KICKSissä ainakin myydään noita :)

Banaana_, Kicksistä ja maksaa toi koko setti tippien kanssa n. 16€

Kati, ne on ihan basic muovisia, mitä tossa paketissa tuli mukana :D Ei mitään spesiaalia

Anonyymi kirjoitti...

hei KIITOS toi on nakojaan paljon helpompaa kuin olin koskaan kuvitellut!! Tai sitten sa olet vaan liian pro! Mutta paljon kiitoksia kuitenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuon kaiken saa muuten irti?

Maria kirjoitti...

Anonyymi, repimällä eiku-... siis mä revin vaan yleensä kylmästi :D Mut kynsiäsäästävämpi keino on viilaus tai sit sellanen neste mikä pehmentää sen pinnan :3

Anonyymi kirjoitti...

pitaako tota suihkautettavaa nestetta suihkauttaa joka kynnelle erikseen vai tyyliin viidelle kerrallaan?

Anonyymi kirjoitti...

kiitos paljon tästä! sain rohkeutta tilata oman setin kynsiä ja nyt en jaksais odottaa että pääsen näprää niitä kiinni! :>

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet saanut tipit, geelit ja aktivaattorit?