keskiviikkona, joulukuuta 2

Nothing to sayInnostuin sittenkin tekemään uudet kynnet, vaikkei kamat vielä ole tulleet. Näissä on kirjaimellisesti kaikkea sekaisin. Pohjana Canmaken Snow kynsilakka, eli valkoinen kuultolakka, joka taittaa siniseen valossa. Päällä jotain basic vaaleanpunaista ja hologrammi-glitteriä. Sit koristeita ja päällyslakka. :D

Harmittaa kun ei ole mitään postattavaa, kun en oo taas tehnyt oikein mitään. Viikonloppuna tosin menen Hennan luokse ja perjantaina vietetään meidän pikkujouluja näillä näkymin Fabricisa ja lauantaina mennään kaverin synttäreille! Pääsen siellä käyttää mun kigua taas. Et jos vaikka saisitte jotain järjellistä kuvamateriaalia sitten.

Löysin viel kätköistä lisää purikura-kuvia. :D

PS. Vidollin Eve julkaistiin tänään ja... Niin.♥ Maria

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

oikeen nätit noi kynnet !! rakastuin noihin rusetteihin, mistä ne on oikeen kotoisin? *u* ihana blogi sulla, yks mun lemppareista ;)

Melsa kirjoitti...

ihanat kynnet!

tilailija kirjoitti...

gosurorilta olisin kiinnostunut tilaamaan, mutta tuosta postauksesta jossa kerroit netistä tilaamisesta, en oikein ottanut selvää että miten homma oikein toimii.
Lähetätkö siis vaikka esim. cocolulun sivuilta linkin että tämän haluaisin ja sitten he tilaavat sen sieltä ja sitten sinulle vai? :o

anteeksi vaiva >___<

taikis kirjoitti...

aivan ihanat kyllä nuo kynnet! ヽ(´∀`*)ノ

ida kirjoitti...

nam mitkä kynnet ! tosi suloisen ja siistin näköiset :---3

Anonyymi kirjoitti...

mista neiti ostaa/tilaa koristeensa? ihana blogi!