sunnuntaina, joulukuuta 20

Loveless

Yksi asia mitä vihaan, on otsikkojen keksiminen - en vaan koskaan keksi mitään!

Blingasin viime viikolla mun puhelimen uudelleen, kun sain vähän uusia blingejä. Oikeastaan tästä tuli paljon kivampi, kuin mitä suunnittelin edes aluksi. Kymmenen pistettä sille, kuka keksii, kuka taustakuvassa on. :DKaikki kamat on edelleen Japanista, osa on hiukan kierrätyskäytössä, kun putsailin vähän vanhoja liimoja pois. Inhottaa noi ruusut siitä, kun niihin jää kamalasti roskia sinne terälehtien väliin ja niitä ei meinaa saada millään pois. Vois ostaa Japanista uuden kännykkäpussin, vaikka oonkin aika laiska käyttämään sellaisia, kun niistä on inhottavaa ruveta etsii puhelinta nopeasti, kun se sattuu soimaan.
Otin kaikki kännykkäkorutkin pois, vaikka ne ihania olikin. Niistä vaan alkoi lähteä värit ja haluan säästää niitä, koska noita Sadien koruja ei ainakaan taida edes saada enää ja jos se hajoais niin... Apua. :D Ostan sitten uusia taas Japanista! Haluan jotain vaaleanpunaista ja pörröistä.

Mut mitä tykkäätte?

Sisustin vähän huonetta joulua varten ja vitsit tykkään tästä nyt. Siirsin pöydän vinottain hyllyn viereen ja nyt ikkunan edessä on paljon enemmän tilaa, eikä näyttö peitä koko ikkunan alaosaa. :D

Paksu kissa sängyssä on varsinainen sisustuselementti. ♥ Minou vaan tuntuu ihastuneen mun uuteen untuvapeittoon.Lihava leidi peilissä on kans aika sisustuselementti. :DDDMun mielestä ainakin nyt tää on tosi kodikas. Ja ei välttämättä tarvitse pitää kattovaloa iltaisin päällä, kun koneen vieressä on noi noi sisustusvalot ja sängyn vieressä on kaksi lamppua.

Yamapin Loveless on ihana. Olin aluksi vähän nihkee tuon biisin suhteen, mutta mitä enemmän sitä kuuntelee, niin sitä paremmaksi se muuttuu.


10 kommenttia :

Melsa kirjoitti...

ihana toi kännykkä!

Aija kirjoitti...

Ihana toi puhelin *----,---*

alina kirjoitti...

toi kännykkä on oikeesti unelma! *-* ♥

Sakura kirjoitti...

ihana kännykkä

Anonyymi kirjoitti...

sanoisin että taustakuvana on tero :D

♥-Qamarel-♥ kirjoitti...

Ihana puhelin :)

Nii ja sulle ois haaste mun blogis :'D

Maria kirjoitti...

Kiitti kaikille! :)
Ja ei, taustakuva ei ole Tero tällä kertaa, oli kyl aika hyvä veikkaus, jos vähääkään tietää mun fanituksen kohteita :DD

ByouLuciferBenjamin kirjoitti...

Mikä malli toi sun kännykkä on? :D

Maria kirjoitti...

Sony Ericsson W595

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi kännykkä!
...Ja jos oikein näen nii taustakuvana on Tsurugi? (: