torstaina, joulukuuta 10

CO&LU

Otin itseäni niskasta kiinni nyt, kun kokosin jotain kollaasin tapaista Cocon verkkokaupasta. Yritin tehdä jotain (fiksua) listaa siitä, mitä mun oikeastaan kannattaa Japanista ostaa ja totesin, että voisin pohjaksi vähän katsoa mitä esim. Cocolla on ja mitä kaikki maksaa - no, sanottaisko, etten nyt ihan pysynyt budjetissa enkä varsinkaan käsitteessä "fiksua". :D Mutta totesin, että matkalaukkuun mahtuu rajallinen määrä kamaa, mä jaksan kantaa rajallisen määrän kamaa ja mulla on rajallinen budjetti, joten fiksumpaa jo etukäteen laskea kuin kokea se mikä ekalla matkalla, kun rahat loppuivat kesken ja viimeisenä iltana syötiin jäljellä olevia karkkeja.

Mutta, jotenkin aiheesta eksyttiin taas. Cocolla on hirveästi ihania pitkähihaisia myynnissä, mutta pitää katsoa millaista ainetta ne. Yksi t-paita ja toppi, mitkä mulla on, on menneet vähässäkin käytössä hirveän kuluneen näköisiksi. Cocossa on vähän sama kuin Liz lisassakin, että hinta suhteessa laatuun on tietyissä kohdin hieman yläkantissa. Harmittaa maksaa 40€ paidasta, mikä ei välttämättä pysy kuin pari kertaa hyvännäköisenä siitäkään huolimatta, että sen pesee käsin.Kokeilin nyt tällaista, että laitoin hinnat noihin kuviin. Onko se parempi kuin se, että vaan lätkäsen kuvat yhteen?
Mutta siis, vaikka mä en mitään muuta Cocolta ostaisi, niin yksi pitkähihainen, verkkatakki ja nuo UGG style saappaat on saatava! Himoitsin noita saappaita jo elokuussa, kun syksyn ja talven katalogi tuli postissa - nyt himoitsen vielä enemmän niitä ja toivon tosiaan, että niitä on jossain. Ikebukurossa tai sitten 109:ssä.

Huomenna yritän tehdä jonkin kunnon postauksen, kun ostelin tänään vähän tavaraa. Onko joku kokeillut TIGIn Rockaholic kuivashampoota? Onko se hyvää?

♥ Maria

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

i like the pink shoes but the rest of the clothes are ugly. sorry .

Yumi kirjoitti...

Noi UGGit on kyl jotku maailman ihanimmat ~

Anonyymi kirjoitti...

Tosta rockaholicista olen kuullut sen tyhjenevän itsestään niiiin monella ihmisellä... dunno why.

Elle kirjoitti...

Rockaholicin kuivashampoo on aivan ihana! ihan mahtava etenkin klimppiintyneen otsiksen pelastajana.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, se oli vissiin joku viallinen erä noita pulloja ja nykyään siinä tulee ohjeet mukana miten pitää säilyttää. Toivoittavasti toi ei nyt tyhjene :D

Lucy kirjoitti...

Dirty Secret on parasta. Nappaa vaan suihkutin osa irti niin pullo ei tyhjene itsekseen :)

Anonyymi kirjoitti...

co&lun nettikaupan osoitetta saanko pyytää? : )

Maria kirjoitti...

Anonyymi, http://www.exiv.co.jp/