maanantaina, toukokuuta 2

Darling get on the floor

Heippa kaikille, mitenkäs meni vappu? Itse naureskelin sille tosiasialle, että mua alkaa aina vituttamaan vappuna, eikä tää vuosi ollut mikään poikkeus siinä suhteessa. Noh, se oli ja meni, ensi vuonna uusiksi!

Tytin ja Tiian kanssa laitettiin ruokaa, tehtiin boolia ja vietettiin oikein kiva ilta alkuunsa. Tytin kanssa ostettiin samanlaiset puvut jopa ja kaiken vääntämisen ja kääntämisen jälkeen päätettiin jopa pukeutua niihin. En pahemmin kuvaillut, vaikka kamera oli mukana, mutta kun tossa digikamerassa on aika huono kuvanlaatu...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tykkäsin kyllä kauheesti mun vaatteista ja meikkikin oli kiva. Pääsin kokeilemaan uusia ripsiä ja piilareita, joista molemmista aion tehdä previewin vielä tällä viikolla, kunhan vain saan aikaiseksi. Eli siis toi puku on Yumetenbosta, villatakki on INGNIn ja loose sock't on ostettu mbokista.

5 kommenttia :

゜゚*☆Nina☆゜゚* kirjoitti...

Ihana toi rusetti mikä sulla on noissa kuvissa :) ♥

ウィンターちゃん Wynter Chan (。→∀←。) kirjoitti...

*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆

~~~ヾ(^∇^)おはよー♪ こんにちは。♡
OMC (Oh my cute!) My name is Wynter Chan and I am here with ‘Adorablee’ Cute Inc. Your blog is ubersweet and we’d love it if you’d visit us, neh~!
We are looking for genuine, adorable-loving readers. If you love Japanese anything, Lolita/Harajuku street fashion, dainty magical findings, Asian toys, or tons of other squee-worthy stuff, this is the site for you! Daily kawaii updates on life in Japan. We hope you enjoy every adorable inch of this blog - let the cuteness swallow your screen.

○ www.AdorableeCute.com ○

*WARNING*~
YOU MAY DIE OF CUTE OVERLOAD. And if it’s not your kawaii cup of tea, that’s okay ^^ but I think you will fall in love with my happy-happy blog land~!
If you visit, we’ll give you a big kawaii-bear hug (つ• ㉦•)づ
And we’d love it if you followed too~!! ^o^

*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆--:*:--☆:*:

Rii kirjoitti...

Cute Outfit!

Coco kirjoitti...

Oiiii ~~~~ ♥♥♥ Mistä noi teidän samanlaiset puvut on? Ihan mielettömän söpöt T____T Haluan kanssa ~~ 8DDD ♥♥♥

Maria kirjoitti...

Nina, Kiitos, se on tullut tuon puvun mukana :)

Wynter Chan, thank you so much! I'll definitely take a look at your blog. ^^

Rii, Thank you so much. :)

Coco, ne puvut on tilattu Yumetenbosta