perjantaina, toukokuuta 20

d.i.a & diavlo gets ★

Heippa ja hyvät viikonloput itse kullekin! Mullakin on pari päivää nyt vapaata ja ihan hyvä vaan, koska oon jotenkin tosi paljon normaalia väsyneempi ollut tässä jonkin aikaa. Vielä olis viimeinen rutistus koulua, vaikkei yhtään jaksais, mutta pakko kai se vaan on. Sitten saa lomailla sen puolesta koko kesän, vaikka kesäloma onkin vasta syyskuussa, kun lähden Japaniin.

Onneks tulli muisti ilahduttaa mua rahanmenolla - paketti treasure-japanilta kotiutui viimein ja toki päätti hankkia itselleen hiukan lisäkustannuksia. Mutta sain viimein tosi kivoja vaatteita ja peruukin Prisilalta - sen esittelen teille erikseen, mutta tässä nämä muut jutut, mitä sain vallalleni.

Photobucket

d.i.a'n toppi/mekkoasia. Okei, toppi toi kyllä on, ellei halua, että pantsut vilkkuu alta kun sattuu liikahtamaan millinkin johonkin suuntaan, oli se sen verran lyhyt päällä. :D Lisäks täytyy hiukan tuota etumusta säätää, kun sinne on sisälle ommeltu sellaiset jonkinlaiset pushupit, jotka onneks saa ratkottua irti - en itse ihan tarvitse niitä ja ne oli sitäpaitsi liian pienet. :D Muuten toi on aivan ihana. En tajua, miten joku halus myydä tuon 2000 jenillä - se kun on vielä ihan iskemätön hintalappuineen kaikkineen.

Photobucket

DIAVLOn kännykkäkoru, avaimenperä, laukkukoru whatever onkaan. Maailman ihanin asia kuitenkin ja mätsää ehkä parhaiten mun d.i.a'n vyön kanssa sekä DIAVLOn rannekorun kanssa. Oon jotenkin kauheesti kaiken tuollaisen kimaltavan perään nykyään... Ja Oraora-tyyli muutenkin inspaa jostain syystä tällä hetkellä enemmän kuin muut.
Sen lisäks löysin mbokista täsmälleen samanlaisen ristikorviksen kuin ostin Osakan OPA:sta tammikuussa - edellinen oli vaan kirkkailla kivillä ja toi on mustilla. Rakastan tuon tyylisiä korviksia yli kaiken, kun korvissa on useampikin reikä, mihin voi kaikenlaisia killuttimia ripustella.

Photobucket

Sen lisäks sain viimein mun Yumetenbosta jo aikoja sitten tilaamat vaatteet. Toinen on tuollainen ihan perus neulelirtti. Ja toinen ihana musta jumpsuit, jota oli aivan mahdoton kuvata, joten linkkasin sen teille.

Nytpä menen ja uppoudun ihmisen fyysisen kehityksen ihmeelliseen maailmaan. Hauskaa viikonloppua!

7 kommenttia :

APPLEJACK kirjoitti...

hei oikeeeestiiiii tää ei ole reilua, miten sulla on rahaa ostella tyyliin kokoajan tollasia ihania vaatteita ;___; <////3 i want 'em tooo

Maria kirjoitti...

No siihen mun tili aina meneekin kun shoppailen ja ylläpidän autoa ja hevosta. :D

SARA MARI kirjoitti...

Great items! The stripe dress is too beautiful!

APPLEJACK kirjoitti...

HEVOSTAKIN VIELÄ? ö____ö
omg porvari -siis ei millään pahalla, kyllä mullekkin kelpais :<

Maria kirjoitti...

Sara Mari, Thank you! ^^

APPLEJACK, mutta mä käyn töissä vakituisesti. :D

Sagu kirjoitti...

Aivan mieletön toi ekan kuvan toppi/mekko! Ihana! <3

Maria kirjoitti...

Sagu, se on! Ootan jo syksyä et sitä vois käyttää wetlook leggareiden kanssa!