tiistaina, toukokuuta 31

Saturday night

Heippa ja sori pitkästä päivitystauosta, sain sellaisia uutisia viime viikolla, ettei kauheesti oo ollut fiilistä päivitellä blogia. Twitteriä seuraavat varmaan tietääkin syyn.
Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni, koska vieressä odottaa vino pino erilaisia juttuja, mistä olis tarkoitus bloggailla vielä tällä viikolla!

Viime lauantaina oltiin kuitenkin porukalla ulkona, mukana ihanaiset naiset Tytti ja Bea. Oli ihan hauskaa, vaikkea party-fiilis ollut ihan katossa - mutta alkoholihan auttaa aina asiaan, eiku-- Enveis, en jaksanut kauheesti panostaa vaatteisiin, joten sujautin päälle vain sen uuden haalarijutun, minkä tilailin Yumetenbosta jokin aika sit. Mä en käsitä, miten toi haalari voi ikinä olla sopiva japanilaisille tytöille - toi pituus on ihan hullu, lahkeet viistää maata 10 sentin koroillakin. :D

Photobucket

Haalari Yumetenbo
Shaali EGOIST
Kaulakoru JSG
Korkkarit H&M


Plussana saatte hiukan vastauksia mieltänne kaihertaneisiin kysymyksiin. ;D

Seksuaalinen suuntautumisesi?
En luokittele itseäni, mutta enemmän kokemusta mulla kyllä on noista miehistä.

Sullahan on hevonen? Mistä asti oot ollu tekemisis heppojen kans? :3
Jep, on mulla hevonen. Ex-ravuri nimeltään Kat Star aka Katti tai Kat. Aloitin ratsastamisen sinä kesänä kun täytin 6, joten suunnilleen 16 vuotta on tullut heppojen kanssa puuhasteltua enemmän tai vähemmän.

Mitä teet työkses?
Oon kotihoidossa, eli työskentelen vanhusten parissa.

Mitä opiskelet?
Musta tulee lähihoitaja, myöhemmin ehkä terveydenhoitaja.

Poltatko? :D
Satunnaisesti

Missä kaikissa maissa oot käyny?
Ruotsi, Viro, Venäjä, Saksa, Kreikka, Italia, Ranska, Espanja, Portugali, Englanti, Japani öö... Turkki ja kerron lisää kun muistaisin edes.

mikä on ensimmäinen keikka missä oot ollu?
En muista edes.

mikä on sun lempivaatemerkki?
Hankala kysymys, niitä on sen verran monta. Fiiliksestä riippuen ihan. Mut joku Gladnews, d.i.a, Egoist jne.

kauanko käytät aikaa laittautumiseen?
Työaamuina viis minuuttia. :D Muuten sit sen 1-2 tuntia.

mikä saa sut suuttumaan? entäpä ilahtumaan?
Suuttumaan mut saa monikin asia, mutta turhaan paskaa jauhavat ihmiset on varmaan se asia, mikä mua kyllästyttää aina aivan yhtä paljon. Ilahtumaan mut saa varmaan yhtä moni asia, mutta kaverit voin mainita nyt yhtenä slelaisena asiana.

kuinka vanhana opit kävelemään korkkareilla?
Suunnilleen 13-vuotiaana.

mikä on lempivaatteesi?
Mulla on niitä monta.

parhaat ja huonoimmat puolet bloggaamisessa?
Parhaita puolia on monta, yhtenä ihanat lukijat. Huonoimmat puolet on idiootit anonyymit - etenkin silloin, kun tiedät ketä ne anonyymit on. :D

Millaisessa talossa asut?
Kerrostalossa

2 kommenttia :

RUU kirjoitti...

"Seksuaalinen suuntautumisesi?
Vakavasti? Kolmen. Epävakavasti? En edes jaksa laskea."

^-Päätin vaan näyttää että voit korjata :D

Mutta joo. Aika mielenkiintosta että noin pitkät lahkeet japanilaisella vaatteella! Mutta hyvähän että sieltä löytyy pidemmillekin maan kansalaisille vaatteita :-----D

Ja hei otan osaa tosta mieltäs vaivaavasta asiasta, elämä on epäreilu ja joskus nää iskee kohdalle vaikka aina ajattelis ettei itselle koskaan... Kokemusta on.

Heppatytön pyyntö; edes yks kesäinen kuva Katista? :D En tiiä onko se/meneekö se kesälaitumelle mutta oma hepo on ja siellä se on onnessaan ja tulee hienoja kuvia.

Maria kirjoitti...

RUU, kiitos kun huomautit typosta! :D ja lupaan ottaa kuvia Katista kunhan vaan saan aikaiseksi. Oon ollut niin paljon töissä etten oo ehtinyt tallille oikein ollenkaan :(