torstaina, toukokuuta 5

NYX & Dolly Wink

Iltaa kaikille ja hyvää alkavaa viikonloppua! Oon saikkarilla itse olkanivelen tulehduksen takia, joten oon lähinnä vain nukkunut ja yrittänyt rutistaa viimeiset esseet opettajille ennen toukokuun puolta väliä, että saisin harjoittelun sovittua syksyksi. Olis yks jakso koulusta suoritettu sitten!

Huomenissa teen päivityksen, jossa esittelen hiukan ripsijuttuja, mutta tänään esittelen hiukan uusia meikkejä mitä oon ostellut.

Photobucket

Dolly Winkiltä tuli tollanen Limited pakkaus, jossa on söpö vaaleanvioletti ripsikotelo sekä yksi pari mun suosikkialaripsiä, Dolly Winkin nro 6 - Baby cute. Lisäksi paketissa oli yks pari yläripsiä, nro 2 - Sweet girly. En oo noita yläripsiä kokeillut, kun oon aina käyttänyt niitä... Onkohan ne numero ykköset? Dolly Winkin ripset on kyllä ihan mun suosikkeja, ne on niin helppo liimata, ne näyttää ja tuntuu hyvältä.
Lisäks ostin tollasen Canmaken powder eyelinerin, koska tykkään tehdä mieluummin alarajauksen mustalla luomivärillä, joten tämän kai pitäis nyt sitten korvata se ja pysyä ehkä jopa paremmin. Kokeilussa selviää!

Sen lisäks tilailin tuossa jokin aika sitten NYX'n Smokey look collection boksin. Tykkään NYX'n meikeistä ja tossa boksissa on kaikki mitä vaan voi tarvita poskipunista ja aurinkopuutereista lähtien.

Photobucket

Photobucket

Photobucket7 kommenttia :

Candy Starstruck kirjoitti...

paljon toi boksi maksoi ja mistä tilasit sen? :)

Sini kirjoitti...

Oih noi NYX-paletin glitterit näyttää niin kutsuvilta..!

Anonyymi kirjoitti...

thank you sooo much for this post!!

Anonyymi kirjoitti...

mistä hommasit canmakea? :o

May Kay kirjoitti...

Where do you get the Dolly Wink lashes from? ♥

Maria kirjoitti...

Candy Starstruck, 66€, tilasin sen Nellystä, kun sain sen lahjakortilla. :)

Sini, Ne on! Sääli vaan etten oo keksinyt vielä keinoa, jolla ne pysyis paikallaan ilman leviämistä. :D

kuro-hachi-su, you're welcome ^^

Anonyymi, Ichibankaosta

May Kay, from Ichibankao :)

pilvi kirjoitti...

toi NYX-paletti... *-*