tiistaina, toukokuuta 10

Sponsored post; KKcenterhk

Photobucket

Sain tuossa jokin aika sitten muutaman paketin ripsiä testattavaksi KKCenteristä - toisinsanoen seuraavanlaiset ripset.Ensimmäinen pari on livenä aika eri näköinen kuin sivuilla, mutta silmissä näyttää tosi kivalta. Toisen parin suhteen olin aika skeptinen, mutta yllätys yllätys - ne näyttää mukavan luonnollisilta silmissä, tosin ovat aika näkymättömät, kun oon tottunut kunnon räpsyttimiin.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eli tässä on kyseessä nuo ekat ripset (AK-615), jotka myydään 5 kappaleen paketeissa. Paketissa nämä näyttivät hirveän tuuheilta, mutta silmissä oikeastaan aika luonnollisilta ja kivoilta - ei liian pitkät, eivätkä liian paksut. Just sopivat räpsyttimet, kun haluaa tehdä perus arkimeikin, eikä halua, että ripset paistaa kilometrin päähän. Lisäksi näitä raskii käyttää hintansakin puolesta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja tässä jälkimmäiset (M76-A) ripset, ne, joihin suhtauduin tosiaan aika skeptisesti. Silmissä nämä kuitenkin näyttää ihan kivoilta, joskin tosi näkymättömiltä siihen verrattuna, mihin oon tottunut. Kuten ei edellisiäkään, ei näitäkään ole tosiaan hinnalla pilattu - 1,60$/ pari.

Kokonaisuudessaan olen tosi tyytyväinen molempiin ripsiin, mitkä sain. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan molemmissa ja paketti tuli ihan super nopeasti perille sen jälkeen, kun se oli postitettu.

Postituksesta haluan mainita sen, että KKCenterhk postittaa maailmanlaajuisesti ja nopeasti, ettei tarvitse odotella viikko tolkulla, vaan ainakin mun paketti ilmestyi viidessä päivässä ja hyvin pakattuna.

Joten jos haluatte tilata toiset näistä ripsistä - tai mitä tahansa muuta - niin klikkailkaapa tänne itsenne
- KKCenterhk -

9 kommenttia :

ren kirjoitti...

hei, paljonko oli postituskuluja? tosi mukavia ja halpoja räpsyttimiä löytyy, kiitos tämmöisen paikan infoamisesta *Q*!

Maria kirjoitti...

En tiedätkö osaa sanoa ihan varmaksi, kun mulle nämä oli ilmaisia. Mutta postitustavasta toki hiukan riippuu... Äkkiä katsottuna - 250g paketti - halvin postitus on alle 1€, kallein puolestaan nelisen euroa.

ren kirjoitti...

kiitos! :----) tosi söpskät

Anonyymi kirjoitti...

pahoittelen tyhmiä kysymyksiä mutta mitkä alariset sulla on noissa kuvissa? ^.^ näyttää ihan superkivoilta sulla! oot tosi nätti :)

Janina kirjoitti...

Mä tilasin 2 eri ripset + alaripset ja meikkipaletin tuolta sivuilta joku aika sitten ja tuli postikuluja 10e. Et sinänsä aika kovat postikulut on noillakin. Tosin riippuuhan se vähän kuinka paljon ja mitä sieltä tilaa. n__n" Mut nopeesti kyllä tuli perille ja oli tosi hyvin paketoitu, vaik ensin aattelin et salee kaikki luomivärit on murskana. XD

~ poara.blogspot.com

Maria kirjoitti...

Anonyymi, Dolly Winkin nro... en muista. :D Ne tupsuripset eniveis, mitkä pitää liimata yks kerrallaan.

Dudu kirjoitti...

Ihania ripsiä! Yritän itekin totutella käyttää enemmän räpsyttimiä.... <3

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi huuuge ristikoru on? makee :O

Maria kirjoitti...

Anonyymi, se on tutuHAn, ostettu mbokista :)