maanantaina, toukokuuta 23

Prisila wig

Lupasin jo eilen postailla kuvia uudesta tukasta, mutta hommailin koko päivän - kirjaimellisesti koko päivän - koulujuttuja ja vielä olis hiukan jäljellä, kun vaan jaksaisi. Ei kauheesti työpäivien jälkeen innosta etsiä kirjoja ja ryhtyä kirjoittamaan esseitä, mutta pakko se vaan on jaksaa. :D

Jokatapauksessa aiheeseen palatakseni; Tilasin tuossa jokin aika sitten Prisilalta ekan kokoperuukin. Oon aina suhtautunut aavistuksen skeptisesti peruukkeihin, vaikka toi half wig, minkä ostin viimeisimmällä reissulla Japanista, on osoittautunut tosi kivaksi ja oon käyttänyt sitä paljon.
Noh, ensinäkin tää uusi peruukki oli aavistuksen liian vaalea, sitä väriä kun on hiukan vaikea päätellä kuvan perusteella. Ja mulle ei tosissaan sovi vaaleat hiukset ollenkaan, sen takia oon pitänyt hiukseni tummina jo monta vuotta. Kokeilin sitten kuitenkin meikin kanssa ja no, onhan tää peruukki kai ihan okei. Silti tykkään edelleen enemmän niistä tummista hiuksista.

Prisilan peruukeista on kyllä pakko sanoa se, että ne on hyvälaatuisia, eikä tuo hius ole sellaista liukasta, muovisentuntuista tekokuitua, kuin monissa halpisperuukeissa. Mieluummin maksan enemmän ja saan hyvän peruukin, kuin että maksan vähän ja se sit myös näyttää halvalta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lisäksi testauksessa oli ne Jümilyn ja Dolly Winkin ripset, jotka esittelin tässä postauksessa. Molemmat on just sellaiset, mistä mä tykkään, sopivan luonnolliset. Sopii arkikäyttöön, mutta jos haluaa vähän näyttävämmät räpsyttimet, niin nuo kyllä hiukan häviää meikkiin.

♥ Maria

11 kommenttia :

eggvip kirjoitti...

You look great with that color & style!

Kada kirjoitti...

Vooi kun oot kaunis! Toi peruukki sopii sulle tosi hyvin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältähän tuommonen vaaleampikin väri näyttää! Onko toi kenties se LIYE-väri tjsp (oon vaan huomannut kans et ne värit Prisilan sivuilla eivät oo ihan samanlaiset kun luonnossa, niin siks kyselen :D)?

Anonyymi kirjoitti...

LOVE it!

Alanna kirjoitti...

Love the colour and style:) looks cute on you

Anna kirjoitti...

Hyvältähän tuo näyttää!

En käsitä miten kaikki muut tuntuvat olevan tyytyväisiä prisilan tuotteisiinsa, itse aikoinaan tilasin puoliperuukin mutta se perkele ei suostu kihartumaan enää uudestaan. Pystyin siis käyttämään sitä juuri sen verran että ne sen omat kiharat oli tallessa. hämmentävää, ja erittäin turhaan menneet rahat.

Maria kirjoitti...

eggvip, thank you!

Kada, kiitos paljon. :)

Anonyymi, se on just toi väri (tai ainakin jotain tuonne päin) Kuvissa se vaan näytti tummemmalta kuin nyt päässä... Mut ehkä mä opin elämään noin vaaleankin tukan kanssa. :D

Crysta, thank you!

Alanna, thank you so much! ^^

Anna, olisko siinä voinut olla joku vika? Kun mun puoliperuukki kihartu tosi hyvin pesunkin jälkeen, kun hiukan avitin sitä rullilla ja kihartimella. D:

Sami Spoon kirjoitti...

It looks so good! :Dsa

Shabwouina kirjoitti...

wow you are pretty with blond hair!!! i like it!! :) nice wig

Anonyymi kirjoitti...

You look so much better blonde here than in your other posts. I think you should consider going blonde with that style. I almost thought you were another person altogether. Please don't take it offensively. I just think you're beautiful here ^-^

Anonyymi kirjoitti...

kamala :(