sunnuntaina, marraskuuta 2

It was a perfect Saturday

Pitkästä aikaa omakuvia! Sain itseni jokseenkin ihmismäiseen kuosiin tuossa eilen ja otin muutaman hassun kuvan, joiden onnistumisprosentti oli huikaiseva - kiitos Samsungin loistavan itselaukaisijan. Joka tapauksessa harvinaista on se, että mun sänky on pedattu, koska olen ehkä maailman laiskoin kotitöissä - olivatpa ne sitten mitä vain.
Joka tapauksessa tuo t-paita on JC'stä. Löysin kerrankin omaa silmää miellyttäviä printtipaitoja, mikä on aika harvinaista. Ostin samanlaisen myös pinkkinä. Sitten päällä oli GT'n musta farkkumini ja Friis & co.n vyö. Nothing special.

Meillä oli tyttöjen yökylä eilen. Juotiin Even kanssa paljon lonkkua, syötiin levy suklaata, karkkia ja sipsejä. Katsottiin parit kauhuleffat, joista Saw 4'sta mulle jäi todella kamala olo. Se oli niin etova, en kestä muutenkaan paloitteluleffoja, joten se oli niin.. ällö. Ei pelottava, mutta todella kuvottava.
Mutta kivaa oli, en ole aikoihin valvonut puoli kuuteen, mutta nyt tuli sekin kokeiltua taas. Hassua on se, ettei mua väsytä vieläkään, vaikka silleen yöunet olivat aika lyhyet.

Hiukset oli hyvin, meikit oli hyvin ja naama ei lagannut. Loistava lauantai!

1 kommentti :

pinnia kirjoitti...

Asd, sun silmälasit on niin kivat että mua alkaa aina ärsyttää ku näen ne >D Koska haluun uudet noiden omien vanhojen tilalle.

Tää oli siis kohteliaisuus. :_____D