perjantaina, marraskuuta 21

All I want for Christmas


Pakko sanoa, ettei yhtään tunnu siltä, että joulu on pian, vaikka kaikki kaupat pursuavat joulutavaraa ja joululaulut soi taustalla. Kuitenkin mä olen kehittänyt jonkinlaisen intohimon kaiken kimaltavan hipelöimiseen, esim. Stockan jouluosasto on paratiisi, koska sieltä saa käytännössä mitä vain! Rakastan sitä paikkaa~

Mutta koska migreeni piti mut aamupäivän sängyssä ja vieläkin on vähän lahna olo, niin tein joulukierroksen netissä - Stockan ja H&M'n sivuilla.

Pakko sanoa kyllä, että molemmissa on osuttu varsinaiseen kultasuoneen. Siis H&M'n gallerian kuvat on ihania! Ja Stockan joulukatalogi on niin... se pyytää, että menee hipelöimään niitä tavaroita ihan oikeastikin, ne on niin ihania.

Mutta se H&M, en ole koskaan perehtynyt siihen galleriaan pahemmin, mutta sitten tänään eksyin sitä kautta kääntymään matkallani nettikauppaan ja mitä löysinkään;

Nuo kuvat ovat ihania! Suosittelen, että jokainen vierailee katsomassa, koska noissa on todella katsomista (PS. tykkään myös niistä uusista animaatioista henkkamaukan sivuilla).

Ihanan kevytkenkäistä for real~ Kaikki vaaleanpunainen ja härpäkkeinen tuo mieleen Marie Antoinette leffan ja nyt on sellainen fiilis, että menen oikeasti katsomaan sen... kyllä, meen ihan oikeasti, koska mieli tekee ja pää ei osoita suoraviivaisia kuolemisen merkkejä.

PS.
Ostin Hanna Sarenin takin~

Ei kommentteja :