lauantaina, marraskuuta 29

Hello ladies~

Päivän asu pitkästä aikaa!
Paita - JC
Farkut - H&M
Vyö - 2hand
Kaulakoru - Vivienne Westwood

Onpas harvinaisen masentava ilma ja tekee mieli vain mennä sänkyyn makaamaan ja nukkumaan, mutten viitsi, kun vietetään pikkujoulua kotona. Viime yönä oli ihana nukkua, kun huoneessa oli jouluvalot päällä.

Olin eilen katsomassa Bondin X'n kanssa. Oli oikein muksaa, vaikka leffa jotenkin meni ohi - en tiedä mikä siinä oli, etten tajunnut oikein sitä juonta kunnolla. Se oli kovin sekava, mutta paidattomat miehet ehkä korvasivat asian... sen verran mitä elokuvaan ehdin keskittyä.
Tänään olisi tarkoitus mennä X'n luo katsomaan leffoja - jotka olen molemmat nähnyt - ja syödä herkkuja. Ah, lauantait ♥

Kävin eilen vähän Kodin Ykkösen jouluosastolla ihastelemassa kaikkea kimaltavaa. Nuo joulukoristekasat on kyllä tällaisen kimalleaddiktin unelmia, kun siellä voi hypistellä kaikkea niin, että on itsekin ihan hileessä.

Ei kyllä tunnu siltä, että joulu on ihan pian, on niin kiireinen ja harmaa meininki, ettei oikein osaa mieltää sitä joulunodotukseksi. Eikä kyllä tuo vesisadekaan oikein siltä tunnu :_D Mutta haettiin silti äidin kanssa pikkujoulukuusi ja Hyasintteja olohuoneeseen + ripustin tuollaisen joulukoristeasian verhotankoon killumaan. Ehkä tämä fiilis tästä lähtee nousuun.

Kirosin eilen rankasti myös sitä, miten kalliita lääkkeet on! Sain antibioottikuurin poskiontelotulehdukseen jälleen kerran ja olen 18 euroa köyhempi - kiitos sen. Toivottavasti tämä sentään menisi ohi sillä, koska olen pulassa mikäli tää jatkuu Japanin matkaan asti, kun olen ollut enemmän tai vähemmän sairas jo monta viikkoa. :<

Mut - huomenna lähden Stadiin, joten päivitykset jää tuonne tiistaille.