torstaina, marraskuuta 27

Kipeänä - jälleen !

Tosiaan, sairastuin jälleen flunssaan ja jos tämä jatkuu tällaisena, niin menevät viikonloppusuunnitelmat uusiksi, sillä tässä on vaivana korvatulehdus ja poskiontelotulehdus, enkä koe oloani kovinkaan freessiksi ja mukavaksi, kun pää painaa varmaankin kaksikymmentä kiloa kaiken mössön kanssa, mitä sinne on kertynyt. Nukuinkin taas koko iltapäivän, että aika menisi edes johonkin suuntaan.

Mikä tämä Applen Safari selain on? Se tuli paluupostissa, kun latasin iTunesin uusiksi. Jännää. :_D

Olipas lauantaina kaunista. Joulufiilis kyllä hävisi sen siliän tien, kun ilma muuttui talvisesta vesisateeksi ja loskaksi, joka yltää polveen asti. Enpä paljon kaipaikle tuonne ulos tällä hetkellä. Toivottavasti talvi tulee takaisin tämän neljän viikon aikana, jotka vietän kotona vielä.

Kyllä sitä alkuviikosta oli vielä tosi edustava fiilis. Tukka lagaa ja meikkiä on silleen 0 grammaa. :D Mut osaan nauraa tälle kuvalle, koska Violetta on niin söpö tuossa edessä.

Matikantunti ♥ Violetta oli aktiivinen toisen asteen yhtälöiden kanssa, mutta mä en oikein lämmennyt niille. :_D

Mulle annettiin haaste, että kokoaisin kollaasin, jossa on joululahjatoiveitani, joten ajattelin tehdä sen vielä tänään, kunhan saan tästä aikaiseksi.
Kävin muuten Ginassa eilen shoppailemassa vähäsen ja mukaan tarttui uusi kirkkaanpunainen villatakki kullanvärisillä napeilla - sellainen kampustyylinen, ajattelin rakentaa koulutyttölookin sen ympärille. Lisäksi ostin mustan pitkän hupparin, jossa on kiva kruuniprintti edessä. Ja sitten söpöjä sormuksia ja yhdet korvikset, voisin kuvailla huomenna niitä jos olisin vähän paremmassa kunnossa.

Ei kommentteja :