maanantaina, marraskuuta 24

Twilight

Arvatkaa mihin sorruin? no facebookiin! Jostain syystä herra X ja Henna saivat minut ylipuhuttua ja äsken tajusin, että sehän on oikeastaan varsin mukava paikka. :)

Harmittelen tässä suuresti, että huomenna on viimeinen pakkaspäivä mitä ilmeisimmin, sitten tuo ihanuusmössö sulaa pois ja on taas harmaata ja sateista. :< Mutta onneksi elämässä on jotain edes, mitkä potkii eteenpäin niinä harmainakin päivinä - nimittäin se, että Japaniin on enää kuukausi ja se, että X tulee intistä lomille perjantaina. (olen jostain syystä alkanut viehättymään ajatuksesta, että inttivaatteet on aika... hot)

Eniveis, viikonloppu hujahti ohi varsin mukavissa merkeissä. Sunnuntainen lumimyrsky oli I-H-A-N-A! Olin kavereiden kanssa ajelemassa + X'n kanssa kahvilla Coffee Housessa. Oli ihanaa katsella, kun ulkona mylläsi ja me saatiin istua lämpimässä sisällä ja juoda kahvia ja jutella. Se kauppatorin halki rämpiminen ei ollutkaan niin kivaa sitten enää ollenkaan, kun upposi polvia myöten kinoksiin.

Onko joku nähnyt Saw V:n? Tai uuden Bondin? että kumpaa kannattaa harkita viikonloppuna, kun leffaseura on miespuoleista. Jotenkin tuo Bond vaan viehättää, vaikka se oli joidenkin mukaan aika huono - toiset taas kehuivat sen maasta taivaaseen ja pakko sanoa, että Daniel Craig on kans aika vihättävä. Noin btw:nä. Toki Sawissa olisi puolensa, joita tässä ei julisteta ja olisi ihan jees nähdä se, koska olen kaikki muutkin nähnyt - ei ne hyviä ole, kuvottavia vain.

Lisäksi kun katsoin tuota tulevaa leffatarjontaa, niin totesin, että on monta elokuvaa, jotka haluan nähdä. 26.12. tulee "Marttyyrit" niminen kauhu elokuviin, joka voisi olla hyvä sekä 2.1. tulee Twilight, joka kirjasarjan suurena fanina on vain pakko nähdä, lisäksi leffan tunnusmusiikki on koukuttanut mut täysin. Paramoren Decode on soinut kaksi päivää putkeen.

2 kommenttia :

pinnia kirjoitti...

Toi biisi ON koukuttava! Kiva kuulla et en oo ainoo :_____D

Anonyymi kirjoitti...

toi kappale onkin niin hyvä ettei mikään ihme että koukkuun jääkin n__n