tiistaina, marraskuuta 4

Rakkausrunoja

Sain sähköpostissa eräältä tilaajaltani pienen kysymystulvan, josta poimin ne, joihin osaan nyt suoraan vastata - ja toivottavasti tässä on vastauksia myös muiden esittämiin kysymyksiin. :)

Miksi/ Milloin aloit bloggaamaan?
En osaa nyt suoraan sanoa, milloin aloitin, koska pitkään pidin toisenlaista blogia bloggerissa sekä yksityistä LJ-blogia. Ultimate luxury kuitenkin... no, totesin, että haluan kirjoittaa siitä, mikä on itselleni luontevaa ja pukeutuminen, asusteet sekä lifestyle tuntuivat loogisimmilta vaihtoehdoilta, joten pistin kaiken yhteen ja aloitin.
Bloggaamaan aloin silkasta mielenkiinnosta, koska halusin itselleni jonkinlaisen "projektin" joka ei pyydä mitään, mutta jota voi tehdä, kun siihen on aikaa. Tässä tuleekin se suuri kysymys; miksi ihmeessä jotkut ihmiset poistavat blogin suosikeistaan ja pistävät ikävää kommenttia, mikäli blogia ei päivitetä pariin päivään?

Mistä blogisi nimi tulee?
Ultimate luxury. Jouduin miettimään itsekin tuota pitkään ja joudun häpeäkseni tunnustamaan, ettei tuolle nimelle ole oikeastaan alkuperää. Se on kahden sanan lause, joka pyöri ennen milloin allekirjoituksissa, milloin mesen henk.koht. tekstinä, milloin gallerian kuvatekstinä ja rakastuin siihen. Siitä tuli tavallaan se oma "tavaramerkki" ja tuntui itsestäänselvyydeltä, että blogini kulkisi nimellä Ultimate luxury.

Mikä on oma suosikkiblogisi?
Seuraan aktiivisesti seitsemää blogia, jotka eivät ole orjallisesti juuri muotiblogeja vaan pikemminkin lifestyleen sekä vaatteisiin keskittyviä blogeja. Tykkään rennolla, hiukan huumoria sisältävällä tyylillä kirjoitetuista blogeista + paljon kuvia. Ne saavat huomion kiinnittymään väkisinkin.
Oi ihana turhamaisuus! taitaa kuitenkin olla suosikkini, pidän blogista ja lueskelen merkinnät joka päivä.

Mistä keksit ideoita juttuihin?
No en aina keksikään, mutta olen oppinut sen, että kirjoitan siitä, mikä itseäni kiinnostaa. En pakota itseäni kirjoittamaan aiheesta, joka ei kiinnosta, vaan kirjoitan juuri siitä, mistä haluan. Toisinaan olen pyytänyt juttuideoita ystäviltäni ja muutaman tosi kivan idean olenkin saanut, nuo ideat ovat vain toteuttamatta edelleen. Mutta pääsääntöisesti en yritä keksimällä keksiä, vaan alan kirjoittamaan siitä, mistä haluan.

Lukevatko/ tietävätkö kaverisi blogista?
Ei tämä ole mikään salaisuus, joten kyllä tästä tiedetään ja tiedän jopa, että osa kavereistani lukee tätä säännöllisesti.

Kiitos!
- Maria

1 kommentti :

kirsikka kirjoitti...

Oi, ihanaa kuulla että kuulumme lemppareihisi! :)