torstaina, marraskuuta 26

Lazy days ☆

Ja niitä on jatkossa odotettavissa melko paljonkin näillä näkymin. :) Mutta eipä voi mitään, ehkä tämän joutenolonkin voisi käyttää hyödyksi, eikä vain maata kotona. Jos tauti ensin helpottaisi, niin pääsisi ehkä työntämään nokkansa ulos ovestakin.

Mutta tosiaan, lupasin esitellä vähän ostoksiani. En jaksanut kuvata kaikkia, mutta jotain nyt kuiten. Suurin ostos kuitenkin taitaa olla uusi pöytäkone, jonka sain eilen. Vanha paukahti lopullisesti ja korjaus olisi tullut suhteettoman kalliiksi, joten todettiin fiksummaksi hankkia uusi. Aluksi oli vähän göö-fiilis Windows 7:sta, mutta oikeastaan tää on aika kiva. Näytönohjain vaan ei oikein leiki mun näytön kanssa ja se harmittaa. Mutta the Sims 3 pyörii hyvin!

Mut siis, mun lompakko joutui kissan tuhoamaksi yhtenä yönä. Aamulla huomasin, että se on täynnä reikiä. Kuka lie terottanut kynsiään siihen. Ostin jokatapauksessa uuden Spirit storesta.



Mietin oikeesti monta päivää, ennen kuin raaskin ostaa tuon. On se kuitenkin hintansa arvoinen, tykkään siitä kamalasti ja siinä on hyvin tilaa kaikille lipuille ja lapuille, mitä kannan mukanani. Lisäksi se on tarpeeksi iso, en tykkää pienistä lompakoista. Ne on jotenkin epäkäteviä.



Mulla oli käyttämättä joku KICKSin lahjakorttijuttu, joten ostin sit hajuvesiä kun en muutakaan keksinyt. En oikeasti olis tarvinnut noita, mut onpahan nyt jotain pienempiä pulloja sit matkalle mukaan otettaviksi, niin ei tarvitse raahata noita tavallisia pulloja. Jotain hyötyä siis ehkä noista?



Jee Cliniquen tuotteita testattavaksi. Noiden pitäisi kuulemma olla tosi hyviä ja totesin, että kokeilen, kun en joudu maksamaan niistä mitään.



Tuo on niin ihana! *w* 25€ hiuspannasta on tosi suolainen hinta, mutta tykkään tuosta myös ihan hurjasti, että ehkä se jotenkin vähän lievittää sitä. Spiritistä myöskin. Mietin pitkään, että otanko tuon mustan leveän vai sellaisen kapeamman vaalean. Tuo oli loppupeleissä kivampi, vaikka maksoikin sen 6€ enemmän.



KICKSiin oli tullut uutta mallia Dependin ripsistä, niin pakko oli kokeilla. Tosin mua ällötti jostain syystä kun sain kuulla, että Dependin ripset tehdään aidoita hiuksista, mikä tekee niistä kestävämmät. Aitoja hiuksia silmissä? Ok. :D No mutta, noi on hyviä, jos en ajattele sitä hius-asiaa.



Katin paketti tuli tänään perille tuoden mukanaan yhdet uudet Cocon housut. Tuo väri on aika... sekalainen? Mutta keksin varmaan jonkun kivan yläosan noille. Ainakin ne on hienot! Kiitos!

♥ Maria

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Noi hajuvedet on ihania. Mist sie sait ilmaseks nuo cliniquen tuotteet?

camizz kirjoitti...

samaa kysyisin kuin yllä!

Maria kirjoitti...

Chiayo ja camizz, kaveri on töissä stockalla ja se saa aina välillä jotain paketteja sieltä itselleen :D

Kati kirjoitti...

Oho, tulipa se nopeasti perille! Hyva vaan ja kiva kun tykkaat :D Ite koin saman pulman, etta noiden kanssa on ihan hirveen vaikeeta yhistella mitaan, mita kaapista loytyy. Mut suosittelen yrittamaan kaikkee valkosta rikkomaan ton kauheen sekamelskan :D! Ja tosi ihana toi Anna Suin lompakko! En uskalla ees arvata, mita maltaita toi on maksanu.

568A kirjoitti...

aaaaa ! vitsi meinasin ostaa noi cocon pöksyt jo japanista mut kappas kummaa, rahat loppu kesken... hehe.
mut enivei, ne on übercool !
ehk tilailen itekki myöhemmin sit ku päädyin nyt toisiin just ton yhdistämisongelman takia :--D

ida kirjoitti...

Aaaa noi cocon housut! want!
jos joskus myyt ne niin ostan heti pois! (paitsi ne on varmaan lyhkäset mul kun oon pitkäää ja pienet ku oon fattiskin) :DDDD

Maria kirjoitti...

Mä testasin tänään mustan kanssa noita housuja ja ainakin silleen ne toimi. :D Mut esim. Cocon omien t-paitojen yhdistäminen noihin oli aika kirjava lopputulos, vaikka värimaailma sama oliskin ollut. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ootko töissä Spirit Storessa, kun sun melkein kaikki hankinnat on sieltä? :3
Toi panta on ihana, mutta ton lompakon kangas ei ehkä niinkään (mulle tulee mieleen aamutakki heh heh)... Paitsi että lompakko on ihanan värinen *u*

Anonyymi kirjoitti...

Paljon noi tekoripset makso?

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ei, en ole :D Olisinkin! Mut siis Juicyllä on tosiaan se, että laukuissa & kukkaroissa monissa kangas on tuollaista... samettista? Se pisti itseäkin vähän mietityttää, mut se on livenä loppupeleissä kivampi kuin kuvissa :D

Anonyymi2, 6,90€ taitaa olla normaali hinta, mut nyt ne on 5egee ainakin tän viikon vielä